VIDEO: Toto musíte mať doma. TOP zariadenia, ktoré sa fakt oplatia! [Epizóda 2]

3
V obchodoch sa nachádza plno zaujímavých produktov, z ktorých si je často ťažké vybrať. Rozhodli sme sa teda, že vám tento proces spríjemníme a vyberieme zariadenia, ktoré skutočne stoja za to, a ktorých sa nemusíte báť. Vitajte v 2. epizóde seriálu TOP Tech.

Vo videu vyššie ste mohli vidieť tieto kúsky.

Dodocool Mini speaker

dodocool2Jeden z najmenších bluetooth reproduktorov, aké som videl ma veľmi milo prekvapil. Stalo sa tak nielen svojou konštrukciou ale aj mohutným zvukom (na to, že vychádzal z tak malej konštrukcie). Spárovanie s telefónom je malina a potom už len stačí prehrávať.

Výdrž tohto malého zázraku je približne 4 hodiny, nabíja sa zas 3 hodiny. Dobrou správou je, že počas nabíjania repráčik môžete bez väčších problém používať. Čerešnička na torte, môžete ho využiť ako spúšť pre fotoaparát vášho smartfónu. Za nás veľký palec hore!

kingston-hyperx-cloud

Kingston HyperX Cloud

Herné slúchadlá sú čoraz viac a viac populárnejšie. Nielen, že sú kvalitné, no zároveň sú pri hraní hier extrémne užitočné. Vstavaný, no odnímateľný mikrofón, pohodlné prevedenie a kvalitný zvuk. Nakoniec už len príjemná cena a zážitok z hry tak môžete posunúť na úplne novú úroveň.

TIP: Uplatnite si zľavu 20 dolárov na HyperX Cloud. Zadajte kód KINGST20

stojan

Stojan na slúchadlá

Starostlivosť o slúchadlá môžete vylepšiť úplne jednoducho. Stačí pekný stojan a slúchadlám sa bude vodiť podstatne lepšie. Okrem toho, vaša pracovná či herná stanica bude vyzerať neporovnateľne krajšie.

Mi_VR_Play

Xiaomi Mi VR Play

Virtuálna realita je všade navôkol. Či už je to Oculus Rift, HTC Vive, Gear VR, Playstation VR alebo Google Daydream, zo všetkých strán sa nás snažia zaujať veľké tituly alebo jednoduchšie hry. Je ale VR pre vás? Z pohľadu na videá to nezistíte, musíte to zažiť na vlastnej koži.

xiaomi-mi-vr-play-4

Xiaomi Mi VR Play je akýmsi puzdrom pre váš smartfón, ktorý slúži ako obrazovka pre VR. Stačí si stiahnuť nejakú VR aplikáciu, spustiť ju, telefón vložiť do puzdra a zážitok môže začať.

Čo sa konštrukcie Mi VR Play týka, ostal som veľmi prekvapený. Využité boli naozaj kvalitné materiály a asi ani raz som nemal pocit, že by som v ruke držal niečo, čo by sa malo pri silnejšom stisnutí rozpadnúť. Telefón sa do puzdra uchytí pomocou malých gumených výbežkov a nakoniec sa zazipsuje fakt veľkým zipsom.

xiaomi-mi-vr-play-9

Po bokoch Xiaomi vyrezal otvory, ktoré napomáhajú pri chladení zariadenia. VR dokáže telefóny, čo sa výkonu týka, zatlačiť do kúta.

Čo hovoríte na náš výber? Páči sa vám náš seriál?

Osvetlenie zabezpečil

philipshue