Úvod Zariadenia Kúpili by ste si 8-jadrový smartfón s podporou slovenských 4G frekvencií za...

Kúpili by ste si 8-jadrový smartfón s podporou slovenských 4G frekvencií za takto nízku cenu?

1

Internetový predajca GearBest si pre svojich zákazníkov opäť pripravil zaujímavú, no časovo obmedzenú akciu, ktorá sa týka smartfónu Oukitel U15 Pro. 

Predajná akcia končí 11. októbra 2016 a je limitovaná obmedzeným počtom 300 kusov zariadení. Oukitel U15 Pro zastupuje segment strednej triedy, no nechýba mu niekoľko vlastností z prémiovejších zariadení.

>>> Zistiť aktuálnu cenu Oukitel U15 Pro <<<

Oukitel U15 Pro je oblečený do kovového rámu s ergonomickým zaoblením po hranách konštrukcie. Vzhľad dotvára mierne zakrivené 2.5D ochranné sklo displeja. Ten má mimochodom uhlopriečku 5,5 palca a HD rozlíšenie. O jeho výrobu sa postarala spoločnosť Sharp, ktorá pri svojich zobrazovacích paneloch kladie dôraz na prirodzené podanie farieb a hlboký kontrast.

Oukitel U15 Pro

Nižšie, no stále adekvátne rozlíšenie sa určite podpíše pod výdrž batérie na jedno nabitie. Tá má kapacitu 3000 mAh a výrobca pri smartfóne uvádza, že všetky akumulátory prešli 100-percentným testovaním. Zrejme tak naráža na stále aktuálne známe problémy s horiacimi smartfónmi. Špeciálny softvérový režim pre úsporu energie vám v najprísnejšom nastavení dovolí používať len hovory a SMS správy. Aj napriek vypnutej dátovej konektivite a obmedzenému výkonu tak môžete zostať v kontakte, a to veľmi dlhú dobu.

oukitel U15 Pro

Výkon zabezpečí 64-bitový osemjadrový (1,3 GHz) procesor MediaTek, ktorému asistuje 3 GB operačná pamäť RAM a 32 GB interné úložisko. To môžete rozšíriť prostredníctvom pamäťových kariet o ďalších 128 GB. Používateľov určite poteší 4G konektivita v rámci dvoch súčasne aktívnych SIM kariet, ktoré si poradia tiež s u nás používaným 800 MHz pásmom. Spomenúť môžeme snímač odtlačkov prstov alebo 3,5 mm jack, ktorého sa výrobca ešte nevzdal.

Z 13 Mpx primárneho fotoaparátu vytiahnete pomocou softvérovej interpolácie 16 Mpx a to isté platí o prednej 2 Mpx kamere (SW 5 Mpx). Oukitel U15 beží na operačnom systéme Android vo verzii 6.0 Marshmallow. V balení si nájdete silikónový ochranný kryt, vďaka ktorému sa pri prípadnom páde smartfón nepoškodí alebo sa nepoškriabe jeho kovové telo.

Oukitel U15 Pro

Cena sa v limitovanej ponuke zastavila na necelých 108 eurách (obvyklá cena 126 eur). Pozor, pri jednej objednávke je možné si zadovážiť maximálne 3 kusy smartfónu, čo je pochopiteľné vzhľadom na ich obmedzený počet. Doručovanie zákazníkom začne prebiehať v priebehu novembra. Detaily nájdete na samostatnej stránke venovanej priamo smartfónu Oukitel U15 Pro.

>>>Zobraziť Oukitel U15 Pro<<<