Úvod Xiaomi Xiaomi Mi Note 2 Nadupaný Xiaomi Mi Note 2 s 4GB alebo 6GB RAM už v...

Nadupaný Xiaomi Mi Note 2 s 4GB alebo 6GB RAM už v predaji! Takáto je jeho cena

2

Čerstvá novinka z dielne čínskeho obľúbenca Xiaomi, ktorá bola predstavená len dnes, okamžite zamierila do predaja.

Informovali nás o tom naši kamaráti z e-shopu GeekBuying, ktorí sa už môžu pýšiť ponukou čerstvej novinky, a to v dvoch verziách –  4 GB/64 GB alebo 6 GB/128 GB.

Xiaomi Note 2 garantuje používateľský zážitok aj vďaka 5,7-palcovému OLED displeju so zahnutými hranami a Full HD rozlíšením. Na ňom si budete môcť prezerať aj kvalitne spracované fotografie, o ktoré sa postará hlavný fotoaparát s rozlíšením až 22,56 Mpx, elektronickou stabilizáciou obrazu a clonou f/2.0. Roztrasené zábery by tu nemali byť reálne vďaka trojosovému gyroskopu, ktorý by mal prípadné trasenie rúk úspešne eliminovať.

xiaomi mi note 2

Predná kamera Sony IMX268 bola vybavená veľmi slušným 8 Mpx rozlíšením a clonou f/2.0, ktorá je ako jedna z mála vybavená plne automatickým zaostrovaním.

Samozrejmosťou je tiež prítomnosť najvýkonnejšieho čipsetu Qualcomm Snapdragon 821 so štyrmi jadrami o takte 2,35 GHz a grafiky Adreno 530. Čipset bude ďalej kooperovať so 4 GB RAM/6 GB ROM alebo so 6 GB RAM/128 GB ROM, ako som už spomínala vyššie.

xiaomi mi note 2

Distribútorom dôležitej energie sa v tomto prípade stala batéria s kapacitou 4070 mAh s podporou rýchleho nabíjania Quick Charge 3.0.

Do výbavy samozrejme patrí aj podpora LTE pásiem, ktoré využijete aj pri surfovaní v sieťach našich operátorov. Interakciu s používateľom má na starosti nový OS Android 6.0 Marshmallow s vlastnou nadstavbou MIUI 8.

A ceny? Na stránkach predajcu Geekbuying je cena za 4 GB/64 GB verziu Xiaomi Note 2 478,45 EUR a za 6 GB/128 GB verziu 559,76 EUR.

>>> Pre viac informácií o 4 GB verzii kliknite na tento odkaz <<<

>>> Pre viac informácií o 6 GB verzii kliknite na tento odkaz <<<