Úvod Zaujímavosti Toto nevymyslíte: Mladík (20) si zmenil meno na známy model telefónu, chcel...

Toto nevymyslíte: Mladík (20) si zmenil meno na známy model telefónu, chcel ho vyhrať!

4

Pondelok odštartujeme zaujímavým príbehom o mladom Ukrajincovi, ktorý sa do análov Google zapíše skutočne zaujímavým spôsobom. Ešte pred pár dňami by ste pri vyhľadaní mena Olexander Turin získali len pár bežných výsledkov, ktoré by pravdepodobne smerovali na facebookové profily iných Ukrajincov. Dnes to už však neplatí.

Ak si jeho meno vyhľadáte dnes, Google vám zobrazí tisícky recenzií, článkov, testov a rôzneho príslušenstva jedného zo zariadení.

Turin sa chcel zúčastniť súťaže organizovanou jedným z miestnych obchodov. Podmienkou výhry bolo zmenenie mena na „iPhone Sim,“ po našom iPhone Sedem. Za legálnu zmenu mena zaplatil približne 2 eurá čo ho vyšlo podstatne lacnejšie než platenie za 800 eurový smartfón.

Zmeň si meno a vyhraj iPhone 7

Obchod v súťaži ponúkal až 5 iPhone 7 tým, ktorí si zmenia meno. Turin bol jeden z prvých, ktorí tak spravili, informuje agentúra AP.

Pán Sim pre AP povedal, že svoje nové meno si nateraz ponechá. Rozmýšľa však o tom, že si ho zmení ešte pred tým, ako bude mať deti.

Tetyana Panina, sestra pána Sima celému príbehu nemohla uveriť. „Bolo ťažké to prijať a vôbec uveriť, že je to pravda. Každá osoba na tomto svete hľadá spôsob, akým sa prejavila. Prečo to nespraviť takto,“ povedala.