Úvod Zariadenia Japonci dostanú menšiu verziu smartfónu LG V20. Bude odolná voči vode

Japonci dostanú menšiu verziu smartfónu LG V20. Bude odolná voči vode

3
Spoločnosť LG dnes tak trochu prekvapila uvedením smartfónu s nezvyčajným názvom Isai Beat. Ide o akúsi menšiu verziu modelu V20 s obmedzenou dostupnosťou.

LG Isai Beat (LGV34) si budú môcť zadovážiť výhradne obyvatelia Japonska, čo im závidíme. Či sa tento model dostane niekedy v budúcnosti aj na iné trhy, je neznáme. Spoliehať sa na to ale nemôžeme. LG Isai Beat ponúka väčšinu funkcií a vlastností, ktoré nájdeme pri nedávno predstavenom smartfóne LG V20. Pribudla však čoraz viac žiadaná odolnosť voči vode (IPX5/X7).

Zariadenie má rovnaký dizajn ako model V20, no jeho displej nemá uhlopriečku 5,7 palca ale akceptovateľnejších 5,2 palca (IPS QHD). Menšie ruky obyvateľov Japonska tak nebudú mať problém s manipuláciou. Zariadeniu nechýba ani sekundárny displej, ktorý sa nachádza nad tým primárnym.

lg isai beat

Pod kapotou nájdeme čipset Snapdragon 820, 4 GB RAM a tiež rovnaký 16 Mpx + 8 Mpx duálny fotoaparát na zadnej strane. Totožná je ďalej audio ESS DAC výbava, snímač odtlačkov prstov, USB typ C konektor alebo Android vo verzii 7.0 Nougat.

Rozdiel je v o niečo menšej a v tomto prípade nevymeniteľnej batérii. Jej kapacita sa zastavila na hodnote 3000 mAh. 32 GB internú pamäť môžete rozšíriť o microSD karty a smartfón bude dostupný aj v novej zlatej farbe. Japonská dostupnosť je ohlásená na november so zatiaľ nešpecifikovanou cenou.

Tento model by sa v našich končinách zrejme ujal viac, ako veľký LG V20. Zatiaľ naň ale musíme zabudnúť. Aspoň v rámci oficiálnej distribúcie.