Úvod Zariadenia Spoločnosť Kodak plánuje predstaviť nový smartfón. Zapíšte si 20. október 2016

Spoločnosť Kodak plánuje predstaviť nový smartfón. Zapíšte si 20. október 2016

0

Spoločnosť Kodak, ktorá v ďalekej minulosti spôsobila revolúciu v segmente fotografie a filmu, plánuje predstaviť svoj ďalší smartfón.

Rovnako, ako mnoho iných spoločností, aj Kodak vstúpil do segmentu smartfónov s nádejou, že im zvučné meno a trendový priemysel inteligentných mobilných telefónov prinesie patričný úspech.

Táto spoločnosť to už so smartfónmi skúsila. Išlo o model MI5, ktorý bol predstavený ešte s operačným systémom Android vo verzii 4.4. Disponoval 5,0-palcovým HD displejom, 13 Mpx fotoaparátom, 1 GB kapacitou operačnej pamäte alebo quad-core procesorom MediaTek. Interná pamäť mala 8 GB a batéria kapacitu 2100 mAh.

Smartfón Kodak MI5, ktorý bol predstavený začiatkom roka 2015
Smartfón Kodak MI5, ktorý bol predstavený začiatkom roka 2015

Spoločnosť Kodak láka na nový smartfón bannerom, ktorý ukazuje detail pravdepodobne kovovej konštrukcie s tlačidlom, ktoré nesie logo tejto legendárnej spoločnosti. Nie je jasné, či ide o zapínacie tlačidlo alebo tlačidlo spúšte fotoaparátu. Vzhľadom na povesť výrobcu by nás neprekvapilo, keby bolo zariadenie zamerané práve na pokročilý zážitok z fotografovania.

Žiaľ, o tomto zariadení zatiaľ neexistujú žiadne dostupné informácie, ktoré by mohli odzrkadľovať reálne vlastnosti alebo parametre. Vieme len, že novinka si odbije oficiálnu premiéru 20. októbra 2016. Spoločnosť o pripravovanej akcii informovala vo svojom profile na sociálnej sieti Twitter.