Úvod Zariadenia Akčné kamery GoPro Hero 5 Black a Session vstúpili do predaja. Takéto...

Akčné kamery GoPro Hero 5 Black a Session vstúpili do predaja. Takéto sú ceny

1

Spoločnosť GoPro predstavila v priebehu septembra nové akčné kamery Hero 5 Black a Hero 5 Session, ktoré doplnil ultimátny kompaktný dron GoPro Karma.

Nové akčné kamery populárneho výrobcu sú vodotesné do hĺbky desiatich metrov (bez púzdra), dokážu nahrávať v 4K rozlíšení pri 30-tich snímkach za sekundu a nechýba im ani optická stabilizácia obrazu či ovládanie hlasom v siedmich jazykoch.

Vyššie radený model Black navyše ponúkne dvoj-palcový LCD displej, GPS konektivitu alebo možnosť záznamu stereo zvuku. 12 Mpx fotografie (1/2.3″ senzor) je možné zachytiť aj v bezstratovom RAW formáte a to isté platí aj pri verzii Session, no v nižšom 10 Mpx rozlíšení.

gopro hero 5

Výrobca avizoval oficiálnu dostupnosť na 2. októbra tohto roku, čo sa aj potvrdilo. Akčné kamery GoPro Hero 5 Black a Hero 5 Session sú dostupné prostredníctvom oficiálnej internetovej stránky výrobcu s bezplatným doručením aj na Slovensko. Nepôjde však o lacnú záležitosť.

gorpo

Za kvalitu sa platí a model Hero 5 Black vás tak vyjde na 429 eur, pričom nižšie radený model Hero 5 Session stojí 329 eur. Ak túžite po dobrej akčnej kamere, za zváženie tiež stoja predošlé generácie, ktoré stále disponujú dostatočnou kvalitou, no menšou cenou. Potreby môže uspokojiť tiež konkurencia v podobe napríklad kamery Xiaomi Yi II s cenou okolo 250 eur.

Oficiálny e-shop GoPro nájdete na adrese: https://shop.gopro.com. Dron GoPro Karma bude dostupný od 23. októbra 2016.

K TÉMEOFICIÁLNE: Dron GoPro Karma 4K a akčná kamera GoPro Hero 5 sú tu! Toto sú všetky detaily