Úvod Výrobcovia HTC HTC 11: Zahnutý edge-to-edge displej, žiadne fyzické tlačidlá a duálny fotoaparát

HTC 11: Zahnutý edge-to-edge displej, žiadne fyzické tlačidlá a duálny fotoaparát

4

Od taiwanského výrobcu, HTC, sa očakávajú veľké veci. Nielen, že má pracovať na novom smartfóne bez hardvérových tlačidiel s označením HTC „Ocean“, pripravovať má aj HTC 11, novú vlajkovú loď spoločnosti.

Vzhľadom na to, že HTC 10 predstavili len pred pol rokom sa očakáva, že od predstavenia HTC 11 nás delí minimálne ďalších 6 mesiacov. Web Tech Configurations sa preto rozhodol, že popustí svoju fantáziu a pripraví video render toho, ako by podľa nich mohla vyzerať nová vlajková loď.

HTC 11 podľa nich ponúka edge-to-edge displej podobný Galaxy S7 edge a Note 7. Podobne ako HTC Ocean, ani HTC 11 podľa nich neponúkne hardvérové tlačidlá. Namiesto toho má spoločnosť využiť niečo, čo sa volá „kontextuálna technológia založená na dotyku“. Tá umožní novým majiteľom meniť hlasitosť jednoduchým swipnutím hore či dole po boku zariadenia. Koncept je okrem iného odolný voči vode a prachu. Vzhľadom na to, že mnohé z vlajkových lodí sú odolné voči vode už dnes, nejde o sci-fi.

Na zadnej strane sa nachádza dvojica fotoaparátov. Jeden z nich má 12 Mpx, druhý 8 Mpx. Na prednej strane zas nájdete 8 Mpx senzor so širokouhlým objektívom. Prednú stranu okrem toho zdobí 5,5-palcový Quad HD displej a stereo reproduktory. Zariadenie má poháňať zatiaľ nepredstavený procesor Snapdragon 8306 GB RAM. Okrem toho HTC 11 prichádza s bezdrôtovým nabíjanímUSB C portom.

Ak by ste sa chceli pozrieť, ako táto krása vyzerá, pustite si video nižšie.