Úvod Google Google Pixel Google Pixel: Výdrž batérie je vraj fantastická!

Google Pixel: Výdrž batérie je vraj fantastická!

5
Súrodenci Google Pixel
Jednou z najdôležitejších vlastností akéhokoľvek smartfónu je jeho výdrž batérie. Google Pixel je novým smartfónom od Google, ktorý by mal byť príkladom pre všetkých výrobcov. Spoločnosť sa preto prirodzene zamerala aj na jeho výdrž batérie.

Vyzerá to tak, že sa Googleri, ako zamestnancov Google prezývajú, naozaj posnažili a Pixel je skutočne parádny smartfón, minimálne čo sa výdrže batérie týka.

S prvými výsledkami prišiel používateľ Redditu, ktorému sa do rúk dostal jeden kus tohto zariadenia. Výborných výsledkov dosiahol pri úplne bežnom používaní, čo znamená, že si užil ako mobilný internet, tak aj Wi-Fi, navigáciu, atď.

Majiteľ Pixelu ďalej priblížil, že štatistika nižšie vznikla v časovom rozmedzí od 9:00 do 22:30 bez nabíjania batérie. Ide teda o 12-hodinový deň plný využívania smartfónu, na konci ktorého stále ostalo 40% batérie. Veľmi, veľmi slušné!

pixel-vydrz-1

Čo sa nabíjania týka, Pixel zvláda presne to, čo o ňom Google tvrdí. Cez USB C kábel sa nabíja extrémne rýchlo, hlavne od 25% do 85%. Potom už rýchlosť nabíjania klesá.

pixel-vydrz-2

Ako sa vám pozdáva nový Pixel od Google? Zvažujete ho pri kúpe nového smartfónu?