Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Galaxy S8 ponúkne displej zakrivený nielen po stranách, ale aj hore a...

Galaxy S8 ponúkne displej zakrivený nielen po stranách, ale aj hore a dole

9
Samsung spolu s Galaxy S8 prinesie obrovské hardvérové zmeny. Nová správa pochádzajúca z Číny priblížila, na čo všetko sa môžeme tešiť.

Hlavným bodom tejto správy je informácia o displeji, ktorý má byť na celom prednom paneli. To znamená, že zariadenie ponúkne displej zakrivený nielen po stranách, ale aj na jeho vrchnej a spodnej časti.

To ale nie je všetko. Samsung Galaxy S8 má byť prvým smartfónom vôbec, ktorý ponúkne technológiu optického snímača odtlačkov prstov. Čo to znamená? V skratke to, že ho Samsung môže vložiť kdekoľvek pod prednú vrstvu, a teda nemusí byť uložený napríklad v tlačidle. No ale počkať, niečo podobné už ponúka ultrazvukový snímač od Qualcommu, nie? Presne tak, no nová technológia, ktorú využije Samsung je rýchlejšia a zároveň presnejšia.

Výroba tohto snímača je momentálne veľmi pomalá. Vzhľadom na to, že telefón má byť predstavený až o tri mesiace má spoločnosť ešte dosť času na to, aby výrobu zrýchlila a vyrobila tak dostatočný počet kusov.

Tak či tak to vyzerá tak, že rad zariadení Galaxy čaká poriadny skok vpred. Tešíte sa tak, ako my? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie!