Úvod Smartphony Dohady FOTO: HTC 10 strednej triedy? Pripravte sa na model HTC Bolt

FOTO: HTC 10 strednej triedy? Pripravte sa na model HTC Bolt

1

Už dlhšie sa hovorí o tom, že HTC plánuje na trh uviesť nový model, ktorý by reprezentoval strednú, resp. vyššiu strednú triedu smartfónov. Avizovaný model Bolt si konečne môžeme pozrieť na kvalitnej snímke.

Či je označenie Bolt pracovné alebo sa s ním budeme stretávať na komerčnom trhu, momentálne nevieme. Už na prvý pohľad je ale jasné, že pôjde o blízkeho súrodenca, ak nie dvojníka prémiového high-end modelu HTC 10.

HTC ani strednú triedu neochudobní o luxusné kovové prevedenie s do detailu zbrúsenými hranami a na dotyk príjemnou leštenou povrchovou úpravou. Aký čipset bude toto zariadenie poháňať je neznáme. Zatiaľ sa objavili správy o 3 GB kapacite operačnej pamäte RAM, 64 GB úložisku (+microSD) a snímači odtlačkov prstov v domovskom tlačidle.

Fotoaparáty by si mali podeliť 18 Mpx / 8 Mpx rozlíšenia a tiež nebude chýbať ani USB typ C. HTC však pri tomto zariadení vynechá 3,5 mm jack. BoomSound audio technológia zostane zachovaná.

htc bolt

Dátum predstavenia

Oficiálny dátum predstavenia, ako aj cena, sú neznáme. Ak však upriamime pohľad na domácu obrazovku smartfónu na snímke vyššie, všimnúť si môžeme dátum 18. október. Možno sa nám výrobca takýmto tajnostkárskym spôsobom snaží naznačiť oficiálne uvedenie.