Úvod Výrobcovia Huawei Objavil sa prvý oficiálny render pre Huawei Mate 9. Fialová mu pristane

Objavil sa prvý oficiálny render pre Huawei Mate 9. Fialová mu pristane

3

Očakávaný nadrozmerný smartfón Huawei Mate 9 bude predstavený už 3. novembra 2016 v nemeckom Mníchove, pričom sa až doteraz neobjavila jeho žiadna poriadna fotografia.

Oficiálny render zverejnil spoľahlivý „udavač“ Evan Blass, na sociálnej sieti Twitter známy ako @evleaks. Huawei Mate 9 je na snímke vyobrazený v jemnom fialovom prevedení, ktoré mu pristane.

Ak sa pozornejšie pozrieme na oblasť umiestnenia fotoaparátu, všimnúť si môžeme podpis spoločnosti Leica (Summarit H 1:2.2/27 ASPH). Rovnaký setup sme videli už pri zariadeniach Huawei P9 a P9 Plus. Predpokladáme, že vlajková loď dostane dané fotoaparáty ešte vylepšené. Potenciál dvoch snímačov, z ktorých jeden sníma farebné spektrum a druhý čiernobiele prechody, je určite veľký.

huawei mate 9

Čo sa týka ostatných parametrov, už skôr je známy 5,9 palcový QHD resp. FHD displej, výkonný čipset Kirin 960, ktorý bol predstavený len pred pár dňami, alebo kombo 4 GB RAM / 64 GB ROM / 128 GB ROM a 6 GB RAM v spojení s 256 GB interným úložiskom.

Zariadeniu nebude chýbať USB typ C konektor, výrobca zatiaľ nepochová 3,5 mm jack a samozrejmosťou bude štíhle telo zhotovené z prémiových materiálov.