Úvod Výrobcovia Elephone Štýlový Elephone S7 v najvyššej konfigurácii a rôznych farbách. Zvýhodnená cena a...

Štýlový Elephone S7 v najvyššej konfigurácii a rôznych farbách. Zvýhodnená cena a poštovné

3

Čínsky výrobca Elephone sa so svojím modelom Elephone S7 inšpiroval populárnou vlajkovou loďou výrobcu Samsung a vôbec sa tým netají. Práve naopak.

Problém s tým nemajú ani zákazníci, keďže je smartfón v jednom zo skladov predajcu GearBest aktuálne vypredaný. Predajca ale v rámci logistických ciest operuje hneď s niekoľkými skladmi, využiť tak môžete aktuálny predpredaj tohto zariadenia, ktorý je samozrejme zvýhodnený.

Predajca ho spustil len pred dvoma dňami a potrvá do začiatku decembra, kedy sa objednané zariadenia začnú odosielať zákazníkom. Darček pod vianočný stromček by mohol teda doraziť v tom správnom období.

Aj keď je k dispozícii niekoľko farebných prevedení a konfigurácií, určite by sme siahli po tej najvyššej. Tá je pochopiteľne spojená s vyššou cenou, ide však o veľmi mierne navýšenie. Za pár desiatok eur dostanete oveľa schopnejší hardvér.

Na mysli máme 4 GB kapacitu operačnej pamäte RAM a 64 GB interné úložisko, ktoré je v dnešnej dobe objemných dát a súborov viac ako vhodné. Pri všetkých konfiguráciách zostáva rovnaký desaťjadrový procesor Helio X20, 13 Mpx / 8 Mpx fotoaparáty alebo 5,5-palcový FHD 1080p displej. Našincov určite poteší podpora pre 800 MHz LTE 4G pásmo, ktoré operátori používajú v našej krajine. O výdrž sa postará 3000 mAh batéria, ktorá sa usídlila v tele tenkom 7,6 milimetra.

elepghone s7

V balení si navyše nájdete ochranné sklo na displej a kryt, ktorý udrží Elephone S7 bez poškodenia pri prípadných nehodách a nechcených pádoch. Netrpezlivým môže prísť vhod lacnejšie expresné doručenie, ktoré v rámci predpredaja stojí necelých 20 eur.

Pokiaľ je pre vás 5,5-palcová obrazovka veľká, predajca si pripravil aj model Elephone S7 Mini. Ten je takmer rovnaký, ako jeho väčší súrodenec. Rozdiel je v 5,2-palcovom FHD 1080p displeji, 2450 mAh batérii alebo štvorjadrovom čipsete MTK6737. Pamäte majú v tomto prípade kapacity 2 GB RAM / 32 GB ROM. Obe zariadenia bežia pod taktovkou operačného systému Android vo verzii 6.0 Marshmallow a aj mini verzia je schopná pracovať v 800 MHz 4G LTE pásme.

elephone S7

Na cenu má vplyv tiež farebné prevedenie. Kým Elephone S7 v maximálnej konfigurácii v zlatej farbe stojí približne 188 eur, za používateľmi preferovanejšiu čiernu si musíte priplatiť asi 27 eur navyše. Cena mini verzie je stanovená na necelých 135 eur.

Všetky detaily, ceny pamäťových konfigurácií a farebných prevedení nájdete na samostatnej stránke produktu, ktorú predajca venoval práve predpredaju modelov Elephone S7.

>>Predpredaj Elephone S7 a Elephone S7 Mini<<