Úvod Operátori 4ka 4ka zabila konkurenciu: Za €30 dostanete neobmedzené dáta, SMS aj volania!

4ka zabila konkurenciu: Za €30 dostanete neobmedzené dáta, SMS aj volania!

29
4ka
Najmladší mobilný operátor prináša na slovenský trh ďalšiu novinku z produktového radu TO.∞ Svoju filozofiu DOBY DÁTOVEJ 4ka posúva do doteraz u nás nepoznanej roviny: keď volania, SMS a dáta na Slovensku – tak neobmedzene. S novinkou TO.∞ za cenu 30 eur ponúka 4ka neobmedzené dáta v SR, neobmedzený počet minút alebo SMS zo SR do všetkých sietí v SR.

4ka dnes predstavila svoj nový, neobmedzený paušál za 30 eur. Keď píšeme neobmedzený, tak to tak aj myslíme. TO.∞ vám za 30 eur na 30 dní ponúka úplne neobmedzené dáta, volania aj SMS správy. Neobmedzené dáta pritom platia v sieti 4ky aj v sieti obchodného partnera v národnom roamingu.

Balík TO.∞ obsahuje:

  • Neobmedzený objem dát vo vlastnej sieti 4ka a v sieti obchodného partnera
  • Neobmedzený počet minút alebo SMS zo SR a do všetkých sietí v SR, kde počet čerpania minút alebo SMS môže byť rozdielny podľa vôle zákazníka
  • Automatická obnova po 30 dňoch
  • Online kontrola spotreby na 4ka.sk

Platbu balíka TO.∞ môže zákazník vybaviť navýšením kreditu na každej pobočke Slovenskej pošty, dobíjacím kupónom alebo priamo na webe 4ky.

Ako aktivovať TO.∞

Balík TO.∞ si je možné aktivovať dvoma spôsobmi: na každej pobočke Slovenskej pošty alebo prostredníctvom SMS správy v tvare TO.N na krátke číslo 950. SIM kartu Moja 4ka je samozrejme možné kúpiť aj na e-shope 4ky na www.4ka.sk. O úspešnej aktivácii balíka TO.∞ zákazníci obdržia informačnú SMS.

4ka-konferencia

tonekonecnoAk sa zákazník rozhodne na nejaký čas, napríklad počas pobytu v zahraničí nevyužívať TO.∞, vie si automatickú obnovu zastaviť zaslaním SMS v tvare TO.N STOP na krátke číslo 950 a po vyčerpaní aktuálneho balíka bude môcť naďalej využívať služby Moja 4ka. Následne si zákazník môže zaslaním SMS TO.∞ na 950 balík opätovne kedykoľvek zapnúť. Ak si nie je istý či má balík aktivovaný, môže si to zistiť pomocou SMS v tvare TO.N STAV. V TO.∞ nie sú zahrnuté volania na špeciálne čísla ako audiotext, skrátené čísla, volania v Roamingu pre Zóny 1-4 alebo platby za služby.