Úvod Výrobcovia Samsung Až 40% opýtaných zákazníkov Samsungu tvrdí, že od nich už telefón nechcú

Až 40% opýtaných zákazníkov Samsungu tvrdí, že od nich už telefón nechcú

16
Toto je presne to, čoho sa Samsung obával najviac. Aj napriek férovému prístupu ohľadom problému s Galaxy Note 7 to na ich zákazníkoch zanechalo veľmi hlbokú ryhu. Až tak hlbokú, že veľké percento z nich už telefón od Samsungu nechce.

Svedčí o tom najnovšia anketa, ktorá prebehla medzi 11. a 12. októbrom v USA, jednom z najdôležitejších trhov pre akéhokoľvek výrobcu. 1 020 ľudí dostalo otázku, ktorá bola navrhnutá tak, aby zistila ich stanovisko ohľadom potenciálnej kúpy ďalšieho zariadenia od Samsungu po problémoch s Galaxy Note 7.

Podľa spomínanej ankety až 40 percent aktuálnych majiteľov smartfónu od Samsungu tvrdí, že si už od nich nekúpi ďalší telefón. V porovnaní so septembrom, keď až 34 % ľudí tvrdilo, že si už smartfón od Samsungu nekúpi ide teda o nárast. Presný opak toho, v čo Samsung dúfal.

Zo 40 % ľudí, ktorí by si už smartfón od Samsungu nekúpili si až 8 % robí zálusk na nové Pixely od Google. Až 70 % z nich určite ostáva pri smartfóne, ktorého poháňa Android, zatiaľ čo 30 % premýšľa nad prechodom na iOS.

Dokáže sa Samsung spamätať z problémov s Galaxy Note 7? Ako ste na tom vy? Veríte mu natoľko, že by ste si od neho kúpili vlajkovú loď?