Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 edge Zhorel ďalší Galaxy S7 edge: Tentokrát v rukách 16-ročného dievčaťa

Zhorel ďalší Galaxy S7 edge: Tentokrát v rukách 16-ročného dievčaťa

11

Pre Samsung dnešný deň prináša ďalšie zlé správy. V plameňoch malo skončiť ďalšie ich zariadenie, tentokrát model Galaxy S7 edge. O svojom zážitku sa podelila Weng Briones, Filipínka, ktorá zároveň na Facebook nahrala fotky toho, čo z telefónu ostalo. Z nich je jasne vidieť, že na aktuálnom stave telefónu sa podpísali vysoké teploty.

Briones ďalej vysvetľuje, že telefón začal samovoľne horieť počas toho, ako ho používala jej len 16-ročná dcéra. Zo smartfónu sa mal prehriať a neskôr začať dymiť. Potom ho už len rýchlo uhasili a prikryli mokrým uterákom.

Telefón okamžite putoval do neďalekej oficiálnej predajne Samsung, kde si telefón zakúpila. Nešťastná majiteľka nechcela výmenu za nový kus, radšej si zvolila okamžité vrátenie peňazí. Bála sa totiž, že by sa to mohlo zopakovať. Na chválu Samsungu jej peniaze bez problémov vrátili. Zamestnanci Samsungu nepotvrdili čo mohlo spôsobiť takéto samovoľné vznietenie. Briones ale tvrdí, že ju neskôr kontaktoval vedúci marketingového oddelenia pre Filipíny.

Oportunisti si sami zapaľujú telefóny

Ani Galaxy S7 a S7 edge nie sú úplne bez problémov. Už niekoľkokrát sa stalo, že sa samovoľne vznietili, a to bez akéhokoľvek varovania.

Samsung zatiaľ nepotvrdil obvinenia o tom, že Galaxy S7 trpí rovnakým problémom ako Note 7. Spoločnosť ale bohužiaľ čelí aj nepravým obvineniam, pri ktorých si ľudia sami zapaľujú telefóny, len aby od nej vysúdili peniaze. Firma uvádza, že riešila aj prípad, keď niekto zapálil svoj Note 7 a potom to zhodil na jeho nestabilnú batériu.

s7-edge-1
s7-edge-2
s7-edge-3
s7-edge-4
s7-edge-5
s7-edge-6
s7-edge-7