Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 7 VIDEO: Auto na diaľnici pohltili plamene! Na vine má byť Galaxy Note...

VIDEO: Auto na diaľnici pohltili plamene! Na vine má byť Galaxy Note 7

10
Zo Spojených štátov dnes prichádzajú strašidelné informácie o ďalšom z výbuchov Galaxy Note 7, ktorý mal takmer fatálne následky. Podľa všetkého mal jeden z majiteľov Galaxy Note 7 šoférovať svoje auto na diaľnici vo floridskom meste Port St. Lucie.

Počas jazdy si v aute nabíjal svoj nový Galaxy Note 7, ktorý mal následne explodovať. Informáciu o tom, že požiar spôsobil Note 7 zatiaľ nepotvrdili úrady, ani samotný Samsung. Potvrdila to ale osoba, ktorá sa nachádzala na mieste nehody.

Touto osobou je Sharon Cain, sestrička, ktorá pri horiacom aute zastavila aby sa presvedčila, že sú všetci v poriadku. Sharon neskôr potvrdila, že šoférom bol 55-ročný Clifford Samuel, ktorý si počas jazdy nabíjal Note 7. Neskôr už len započul hlasný zvuk praskania a samotnú explóziu zariadenia.

S pribúdajúcimi videami ako tým dnešným sa niet čomu čudovať, že letecké spoločnosti zakazujú používanie Note 7 počas letu. Ak ste majiteľom Note 7, neváhajte a vymeňte ho čo najskôr. Návod, ako na to si môžete prečítať v tomto článku.

Len dnes sme vás informovali o tom, že ľudia váhajú s výmenou Note 7 za bezpečný kus. Opäť vás preto prosíme, aby ste tak spravili hneď, ako to bude možné.