Nečítate redakčný článok. Názory a vyjadrenia v tomto článku nepochádzajú od redaktorov AndroidPortal.sk Nižšie uvedený text je tlačovou správou spoločnosti UMi.

Všetci vieme, aká dôležitá je výdrž batérie a zároveň aké dôležité je, aby vám váš smartfón vydržal nabitý aspoň jeden náročný deň. UMi si to veľmi dobre uvedomuje a aj preto do svojich najnovších produktov montuje veľké akumulátory.

Samozrejme, s výdržou batérie sa asi nikdy neuspokojíme a preto softvéroví inžinieri UMi zamakali, aby priniesli ešte lepšiu výdrž. Batéria je jeden z komponentov, ktorý za posledné roky neuzrel veľa inovatívneho svetla. Vylepšuje sa všetko iné, ako procesory, pamäť RAM a displeje, no výkon batérie ostal v podstate nezmenený. Aj preto museli inžinieri zapojiť všetky svoje schopnosti, vďaka čomu výdrž prekopali ako z hardvérového tak aj softvérového hľadiska.

Poďme sa pozrieť, čo sa nachádza pod kapotou UMi Plus!

Dvojdňová výdrž batérie a nie len na pár mesiacov

umi-plus-vydrz-3

UMi Plus využíva 4 000 mAh batériu vyrobenú japonským Sony s hustotou 690 Wh/L. Po 900 cykloch nabití vykázal tento kúsok cez 80 % svojej pôvodnej kapacity. Ak sa pýtate, koľko je to tých 900 cyklov, tak vedzte, že je to približne 2x toľko, koľko sa dožívajú bežné batérie.

Technológia UMi Tri-control 3.0

umi-plus-vydrz-5

UMi si zvolil až tri čipy, ktoré monitorujú a analyzujú teplotu, napätie, využívanie v reálnom čase a ďalšie parametre. Vďaka tomu dokáže zariadenie dynamicky meniť napätie počas nabíjania. Tým vylepšuje výkon až o 20% a v porovnaní s inými technológiami znižuje teplotu v priemere o 5°C.

Inteligentná optimalizácia CPU

umi-plus-vydrz-4

Procesor hrá pri optimalizácii výdrže batérie prirodzene veľkú rolu. UMi aj preto upravil algoritmus, ktorý sa stará o jeho softvérovú údržbu. Systém dokáže automaticky rozpoznať procesy, ktoré príliš veľmi zaťažujú batériu a následne sa o ne postará.

Profily pre šetrenie batérie

umi-plus-vydrz-6

Určite poznáte, tzv. Stamina profily, ktoré sú navrhnuté tak, aby povypínali všetko, čo batériu zaťažuje najviac. Vo výbave ho má aj UMi Plus a nielen to! Okrem toho ponúka ja profil, ktorý dokáže 15% batérie natiahnuť až na 24 hodín výdrže. Pri situáciách, keď nemáte prístup k nabíjačke je to viac než vítaná vlastnosť.

Ak sa vám UMi Plus zapáčil, jeden môžete zadarmo získať na tomto odkaze: http://bit.ly/UMiPlusPresales