Za uplynulé roky sa do smartfónov prebojovalo niekoľko dôležitých technológií, ako napríklad zaostrovanie pomocou laseru a ďalšie. Aby sa ale vybavenosť telefónov posunula do ďalšieho levelu, výrobcovia museli prísť s niečím ešte lepším. Na scénu tak prišla technológia PDAF (Phase Detection Auto Focus), ktorá je momentálne najrýchlejšou.

Prvým zariadením, ktorý ju použil je Samsung Galaxy S5. Fázová detekcia je  pri zaostrovaní rýchlejšia a presnejšia než tradičná technológia spoliehajúca sa na detekciu kontrastu, hlavne počas situácií s nedostatočným osvetlením. Senzor pre fázovú detekciu vydáva rozkazy objektívu, aby urobil mikropohyby tým správnym smerom, aby tak bol obraz čo najlepšie zaostrený. Samotnú snímku už zachytí snímač umiestnený za objektívom.

Odfotené prostredníctvom UMi Plus
Odfotené prostredníctvom UMi Plus

Jednoducho povedané, znamená to, že vďaka PDAF technológii senzoru Samsung S5K3L8 spravíte ešte viac nerozmazaných záberov, než doteraz.

13 Mpx fotoaparát, f/2.0 clona objektívu

13 Mpx fotoaparát vám bude veľmi rád robiť spoločnosť deň čo deň. Len sa zamyslite, koľkokrát ste chceli niečo odfotiť, no trvalo príliš dlho, kým ste telefón vytiahli, odblokovali, našli aplikáciu fotoaparátu a nakoniec zmeškali svoju príležitosť?

S UMi Plus budete od mementu, keď zoberiete svoj telefón do ruky fotiť do dvoch sekúnd. To preto, lebo UMi na ľavú stranu telefónu pridáva špeciálne tlačidlo, ktoré v základnom nastavení funguje ako otvárať aplikácie fotoaparátu.

Rýchlosť je bez poriadnej kvality fotografií celkom na nič. Preto sa UMi rozhodol pre objektív s clonou f/2.0, duálne spracovanie fotografií (ISP) a duálny LED blesk pre čo najkvalitnejšie zábery.

Na obrázkoch v tomto článku môžete vidieť, ako sa UMi Plus podarilo doslova zamraziť skákajúce dievča vo vzduchu. Práve takto náročné situácie naznačujú, aký je UMi Plus výborný smartfón aj v tých najnáročnejších podmienkach.

Súťaž o UMi Plus

Chcete vyhrať novinku od UMi? Zapojte sa na tejto adrese: http://bit.ly/UMiPlusPresales

Odfotené prostredníctvom UMi Plus
Odfotené prostredníctvom UMi Plus