Nečítate redakčný článok. Názory a vyjadrenia v tomto článku nepochádzajú od redaktorov AndroidPortal.sk Nižšie uvedený text je tlačovou správou spoločnosti UMi.

UMi Plus nedávno nazvali ako „vlajkovú loď za ľudovú cenu.“ Je to preto, lebo za naozaj nízku cenu, 179,99 dolárov, získate telefón so všetkými modernými vymoženosťami.

Nadštandardná výbava

Medzi nimi nechýba ani osemjadrový procesor Helio P10, 4 GB operačnej pamäte RAM, 4 000 mAh batéria s technológiou rýchleho nabíjania PE+13 Mpx PDAF fotoaparát a prisľúbená aktualizácia na Android 7.0, ktorá prebehne cez Vianoce.

umi-plus-12

O dostatočnom výkone Helio P10 už vieme. Dokáže vyvážiť výkon a energetickú náročnosť/zahrievanie tak, aby ponúkol čo najlepší zážitok. Netreba ale zabudnúť ani na kapacitu pamäte RAM. So 4 GB pamäte RAM v UMi Plus je multitasking veľmi jednoduchý. Aplikácie spustíte okamžite, to isté platí aj o prepínaním sa medzi jednotlivými spustenými hrami či aplikáciami. Surfovanie po webe, hranie sa, sledovanie vašej aktivity, všetko bude rýchle a bez akýchkoľvek problémov.

Zaujímavé doplnkové funkcie

UMi ale samozrejme vie, že za výkonom a zážitkom zo zariadenia nestojí len procesor a RAM. Aj preto si pripravili niekoľko zaujímavých funkcií, ktoré by ste nemali prehliadnuť.

umi-plus-21

UMi Plus ponúka programovateľné tlačidlo, ktoré si môžete nastaviť tak, aby po stlačení vyvolalo určitú časť nastavení alebo zaplo aplikáciu. V základnom nastavení je nastavené na fotoaparát, no zmeniť si to už môžete podľa vášho usúdenia.

umi-plus-22

Sunlight screen displej od SHARP

Výrobca zároveň nedávno zverejnil, že displej pre ich novinku dodá spoločnosť SHARP. Nejde však o akýkoľvek displej. Rovnaké riešenie používa napríklad Xiaomi alebo aj Meizu, pričom tieto spoločnosti tvrdia, že displej ponúka o 17% lepšiu saturáciu pre čo najpohodlnejšie využívanie zariadenia. Tzv. „Sunlight screen“ ako ho v SHARPe nazývajú je perfektný pre čítanie na priamom slnku. Žmúrenie do displeja je teda minulosťou.

umi-plus-24

Bezpečný a rýchly snímač odtlačkov prstov

Na prednej strane sa okrem displeja nachádza ešte jedna dôležitá súčiastka – snímač odtlačkov prstov. Ten je krytý v domovskom tlačidle a je poriadne rýchly. Pri ľahkom dotyku vás dokáže rozpoznať za 0,1 sekundy. Vo vnútri zariadenia sa nachádza dedikovaný čip starajúci sa o šifrovanie odtlačku prsta, ku ktorému sa nedostane nikto, dokonca ani vy.

umi-plus-25

Fotoaparát od Samsungu

Zadnú stranu zdobí 13 Mpx fotoaparát s technológiou PDAF (Phase Detection Autofocus) od Samsungu. Vďaka nej dokáže telefón zaostriť do 0,1 sekundy. Ide teda o poriadne výkonnú technológiu. Vo fotoaparáte nájdete aj „manuálny“ režim, ktorý vám umožní menenie všetkých dôležitých nastavení. Nechýba ale ani „automatický režim,“ ktorý všetko nastaví za vás.

Kapacitné alebo softvérové?

Spoločnosť UMi je už známa tým, že vám umožňuje vybrať si medzi kapacitnými a softvérovými navigačnými tlačidlami.

umi-plus-14

Nakoniec, v hornej lište sa nachádza trojfarebná (červená, zelená, modrá) notifikačná LED dióda, ktorá vám dá vedieť či máte zmeškaný hovor, SMS správu alebo iné upozornenie bez toho, aby ste museli vôbec odomknúť svoj telefón.

UMi momentálne ponúka model Plus aj zadarmo, stačí sa zapojiť na ich webe do súťaže.

Viac informácií nájdete tu: http://bit.ly/UMiPlusPresales