UMi Plus je v rodine UMi najnovším prírastkom. Tento krásavec využíva 5,5-palcový Full HD displej, ktorý poháňa osemjadrový procesor Helio P10 a 4 000 mAh batéria, ktorá vás podrží každý deň jeho používania. Výrobca by vám teraz chcel ukázať, ako dobre sa jej to darí.

Novinka využíva batériu vyrobenú spoločnosťou Sony, ide o 690Wh/L jednotku, ktorá je vďaka jej vysokej hustote malá. Poďme sa ale pozrieť, ako sa jej darí v bežných aktivitách, ktoré na telefóne robíte. Všetky testy boli vykonané s jasom displeja nastaveným na 60%, až na test telefonovania, ktorý bol vykonaný s vypnutým displejom.

umi-plus-12

Telefonovanie (3G): 32 hodín a 27 minút

Telefonovanie pri režime 3G prebiehalo s vypnutým displejom a vypnutými pripojeniami, ktoré nemuseli byť zapnuté. UMi Plus pri telefonovaní zvládol byť zapnutý až 32,45 hodín, teda veľmi úctyhodnú dobu. Ak vás teda trápi či budete vedieť s UMi Plus telefonovať aj dlhšiu dobu, báť sa nemusíte. Zvládne to bez väčších problémov.

Surfovanie po internete: 8 hodín a 10 minút

Surfovanie na internete prebiehalo cez Wi-Fi a pri jase displeja 60%. UMi Plus dokázal vydržať zapnutý dlhšie ako 8 hodín. Je teda perfektným spoločníkom pre dlhé zimné večery.

umi-plus-27

Prehrávanie videa: 7 hodín a 20 minút

Prehrávanie videa výrobca otestoval spustením slučky, ktorá sa opakovala, až kým sa telefón nevypol. Pri tomto teste UMi Plus vydržal zapnutý 7 hodín a 20 minút, čo je vzhľadom na rozlíšenie displeja a energetickú náročnosť procesora viac než solídny výsledok.

Hranie 3D hier: 6 hodín a 39 minút

Hranie 3D hier prebiehalo tak, ako pravdepodobne u vás doma. Skúšali rôzne hry, od najjednoduchších po najnáročnejšie. UMi Plus pri hraní hier dokázal vydržať 6 hodín a 39 minút.

umi-plus-11

Ako teda môžete vidieť, UMi Plus ponúka výbornú výdrž batérie pri všetkých možných scenároch, vďaka čomu je perfektným zariadením pre každodenné používanie. Nemôžeme zabudnúť ani na fakt, že UMi Plus ponúka technológiu rýchleho nabíjania PE+ Quick Charge, vďaka ktorej si telefón na 100% nabijete len za hodinu a pol.

UMi svojim záujemcom ponúka možnosť vyhrať jeden kus zadarmo. Stačí sa zapojiť na ich oficiálnom webe: http://bit.ly/UMiPlusPresales

Ak máte o UMi Plus záujem, váš môže byť už za 179,99 dolárov.