Úvod UMi UMi Plus UMi Plus: 4 GB RAM, 4000 mAh batéria a Helio P10 teraz...

UMi Plus: 4 GB RAM, 4000 mAh batéria a Helio P10 teraz v akciovej ponuke

0

Známy čínsky e-shop Everbuying.net v spolupráci s výrobcom UMi spustili zaujímavú akciovú ponuku na šikovné zariadenie menom UMi Plus.

Smartfón, ktorý sa aj bez zliav nachádza vo výhodnej cenovej hladine, bude teraz vďaka zľavovému kódu ešte dostupnejší. Pôvodnú cenu 197,99 EUR totiž zníži o ďalších 40 dolárov, čo je v prepočte cca 36 EUR. Do kolónky na to určenej stačí len zadať kód „EHAPPY2“ a zľava je vaša. Výsledná suma tak bude predstavovať približne 162 EUR.

Umi Plus je takisto zariadenie čínskej produkcie, ktorý ponúka 5,5-palcový displej z dielne Sharp s rozlíšením Full HD (1920 x 1080) a 2.5D zaoblením. Pod displejom sa nachádza hardvérové kapacitné tlačidlo, do ktorého je zabudovaný aj snímač odtlačkov prsta s rýchlosťou rozpoznania 0,1 sekundy.

umi-plus-1

Prítomná dvojica fotoaparátov disponuje rozlíšeniami 13 Mpx pre primárny fotoaparát a 5 Mpx pre fotoaparát na prednej strane. Primárny je navyše vybavený dvojtónovým bleskom a PDAF zaostrovaním.

Internú výbavu tvorí procesor Helio P10ôsmimi jadrami taktovanými na 1,8 GHz, ktorému asistuje 4 GB pamäť RAM. Svoje právoplatné miesto tu má aj grafický čip Mali-T860 MP2 a pamäť pre užívateľa s kapacitou 32 GB. Tá však nie je konečná, dá sa totiž prostredníctvom pamäťovej karty rozšíriť až do 256 GB. Batéria, bez ktorej by bolo všetko zbytočné, pochádza z dielne SONY, má 4000 mAh a podporuje technológiu rýchleho nabíjania Quick Charge. Celý proces samozrejme prebieha prostredníctvom USB typu C.

Softvérovú stránku má pod palcom čistý Android 6.0 Marshmallow. Do výbavy tiež patrí podpora Dual SIM (alebo SIM a pamäťová karta) či podpora LTE pásiem, ktoré sú využívané aj našimi operátormi.

Ak sa vám špecifikácie zapáčili tak, ako nám, navštívte stránku Everbuying.net, kde nájdete všetky užitočné informácie o aktuálnej akcii.

Zobraziť kompletné informácie o UMI Plus