Úvod Zaujímavosti Ďalší Samsung Galaxy Note 7 v plameňoch. Tentokrát si to malo odniesť...

Ďalší Samsung Galaxy Note 7 v plameňoch. Tentokrát si to malo odniesť celé auto

4

Problémy so smartfónom Samsung Galaxy Note 7 neutíchajú. Práve naopak. Z americkej Floridy dnes ráno prišla ďalšia správa o požiari tohto zariadenia, ktorý údajne zničil SUV značky Jeep.

Celý prípad treba samozrejme vyšetriť, no poškodený majiteľ si myslí, že na vine je práve Samsung Galaxy Note 7. Smerujú k tomu všetky indície. Nathan Dornacher a jeho rodina sa vrátili domov z výpredaja, na ktorom si zadovážili nový kus nábytku.

Po tom, ako celá rodina z auta vystúpila a kúpené veci doniesla domov, v aute zostal na nabíjačke zapojený Galaxy Note 7. Auto ostalo naštartované, keďže rodina mala v pláne v zápätí vyraziť na ďalšiu cestu a Nathan chcel zároveň nechať zapnutú klimatizáciu, aby bolo v aute príjemne.

Po tom, ako sa Nathan vrátil k autu a otvoril dvere, uvidel plamene. Tie sa začali šíriť veľmi rýchlo, tak Nathan začal okamžite kričať na svoju manželku, nech zavolá hasičov. Kým prišli, z moderného SUV zostala zhorená kopa šrotu.

K TÉME: Explózia Galaxy Note 7. Výbuch spôsobil škodu 1400 dolárov

Poškodený Nathan Dornacher sa na sociálnej sieti Facebook posťažoval, že nebol príliš spokojný s prístupom Samsungu k danému incidentu a ďalej uviedol, že bude asi vhodné nájsť si právnika. Samsung pre televíziu FOX 13, ktorá sa incidentu venovala v samotnej reportáži povedal, že tento prípad vyšetrí a pre poškodeného urobí všetko, čo je v jeho silách.

Nižšie si môžete pozrieť reportáž televízie FOX 13 ako aj fotografie zverejnené poškodeným vlastníkom.

© Facebook
© Facebook
© Facebook
© Facebook