Nestáva sa často, že by sa top modely niektorých výrobcov dostávali do zliav. Väčšinou sa takéto akcie týkajú hlavne lacnejších modelov, ktoré ani zďaleka neponúkajú takú výbavu, ako vlajkové lode. Ak hľadáte smartfón, ktorý v zuboch roztrhá všetko, čo mu príde po ruky, ste na správnej adrese.

O akom smartfóne to hovoríme? Samozrejme o Leeco Le Max 2, 4G smartfóne s 5,7-palcovým Quad HD (2 560 x 1 440) displejom s hustotou pixelov na palec až 515 PPI. Zariadenie poháňa 64 bit procesor Snapdragon 820, ktorému sekunduje výkonný grafický čip Adreno 530. O výkon sa teda rozhodne báť nemusíte.

>>> Zobraziť aktuálnu cenu Le Max 2 <<<

V hardvérovej výbave ďalej nechýbajú 4 GB operačnej pamäte RAM32 GB úložisko. Poteší určite aj 21 Mpx zadný fotoaparát s objektívom s clonou f/2.0 a schopnosťou natáčať 4K video, ako aj 8 Mpx predný fotoaparát s objektívom s clonou f/2.2 a jednotlivými pixelmi veľkými až 1.4μm.

TIP:RECENZIA LeEco Le Max 2 – kráľ výkonu

Le Max 2 beží na Android 6.0.1 Marshmallow, ktorý sympatický výrobca prekryl vlastným používateľským rozhraním, EUI 5.8. Smartfón neprichádza so žiadnymi nadbytočnými aplikáciami, výnimkou je len Yahoo Weather, aplikácia, ktorú tak či tak odporúčame.

leeco-le-max-2-5

Konektivita mu nerobí problém

Výbornou správou je aj veľká podpora rôznych štandardov konektivity. Vo výbave tak nájdete GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou, dual SIM, Bluetooth 4.2, ako aj podporu 4G pásma 20, teda 800 MHz. Pri slovenských operátoroch tak nebudete mať žiaden problém.

Koľko táto „sranda“ teda stojí? Budete možno prekvapení ale relatívne málo. Základná cena sa v obchode Everbuying, ktorý ho zaradil do zľavy pohybuje na hranici 233 EUR. Po zadaní kupónu EBLEMX2 zníži na 219,59 EUR čo je naozaj výnimočné.

>>> Zobraziť podrobnosti o LeEco Le Max 2 <<<

Páči sa vám Leeco Le Max 2? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie!