Úvod Operátori O2 O2 výrazne vylepšuje paušály: Vykúpi vás z viazanosti a navyšuje dáta, ktoré...

O2 výrazne vylepšuje paušály: Vykúpi vás z viazanosti a navyšuje dáta, ktoré môžete použiť aj v EÚ

5
Operátor O2 opäť búra zaužívané bariéry. Od 6. septembra prichádza s vylepšenou ponukou O2 paušálov, ktorá prináša viac dát a výhodný roaming. Dva najvyššie O2 Paušály v sebe obsahujú aj neobmedzené volania v roamingu v rámci krajín EÚ. Zároveň operátor prichádza aj so službou Vykúpenie z viazanosti, čo znamená, že v O2 zákazníkom preplatia zmluvnú pokutu u konkurenčného operátora až do výšky 150 eur.

„Ako sme nedávno sľúbili, prichádzame s novou revolučnou ponukou. Zákazníci sa môžu tešiť jednak na väčší objem dát v balíčkoch pri vyšších paušáloch, ale hlavne prinášame prvý EÚ flat, teda neobmedzené volania, neobmedzené SMS a obrovskú porciu dát v rámci celej EÚ pre Platinový a Diamantový O2 Paušál. A keby sa predsa ešte našlo zopár zákazníkov, ktorí váhajú, či k nám prestúpiť kvôli zmluvnej pokute, máme riešenie aj pre nich – po novom ich vykúpime z viazanosti u konkurenčného operátora tým, že im preplatíme zmluvné pokuty,“ uviedol René Parák, riaditeľ korporátnej komunikácie spoločnosti O2.

Nová ponuka O2 Paušálov

Po novom si prídu majitelia Zlatého O2 Paušálu v balíku na 2 GB dát, oproti 1 GB v starej ponuke. Majitelia Platinového O2 Paušálu budú mať k dispozícii 5 GB (oproti 2 GB) v balíku a to aj v rámci EÚ roamingu. Tí sa pri navýšení dátového objemu môžu tešiť na 7 GB, ktoré sú platné aj v rámci EÚ roamingu. Zároveň budú mať k dispozícii neobmedzené volania v rámci celej EÚ. Dátový EÚ roaming, ako aj neobmedzené volania v rámci celej EÚ, platia pre zákazníkov využívajúcich Platinový a Diamantový O2 Paušál. K zmene dôjde na základe fakturačného cyklu každého zákazníka počnúc 6. septembrom.

Prehľad novej ponuky O2 Paušálov:

o2-nova-ponuka

O2 pri prenose čísla vykúpi zákazníka z viazanosti

Počnúc dnešným dňom sa zároveň viazaní zákazníci konkurencie už nemusia obávať zmluvnej pokuty, ak majú záujem o prenos čísla na O2 Paušál. Po novom operátor zmluvnú pokutu preplatí až do výšky 150.

„Pokuta za zrušenie viazanosti často odrádza zákazníka od prechodu. S novou lákavou ponukou O2 Paušálov sme sa rozhodli aj toto bremeno vziať na seba a ušetriť od neho zákazníka. Dnes tak môže už bez obáv zmeniť operátora a prejsť na O2 Paušál naozaj každý, kto doteraz váhal kvôli zmluvnej pokute,“ uviedol René Parák, riaditeľ korporátnej komunikácie O2.

Ako to funguje

Zákazník požiada o prenos čísla buď na predajni alebo prostredníctvom webstránky o2.sk.

Následne musí dokladovať faktúru so zmluvnou pokutou do 3 mesiacov od žiadosti o prenos čísla. Suma preplatená zákazníkovi vyplýva z výšky zmluvnej pokuty vyrubenej operátorom, od ktorého si k O2 zákazník prenáša číslo, pričom minimálna preplatená suma je 30 eur, maximálna 150 eur. Preplatená suma je vždy násobkom čísla 5, pričom sa výška zmluvnej pokuty zaokrúhľuje smerom nahor.