Úvod Udalosti IFA 2016 Lenovo Yoga Tab 3 Plus: Veľká batéria, 2K displej a štyri JBL...

Lenovo Yoga Tab 3 Plus: Veľká batéria, 2K displej a štyri JBL reproduktory

1

Na podujatí IFA 2016 spoločnosť Lenovo predstavila inovovaný tablet Yoga Tab 3 Plus, ktorý je priamo určený na sledovanie multimediálneho obsahu. Svedčia o tom jeho vlastnosti. 

10,1 palcový displej s 2K rozlíšením (299 ppi) je obohatený o technológiu, ktorá má za cieľ ešte viac vylepšiť kvalitu zobrazovaného obsahu. Farby, kontrast aj ostrosť dostanú tuning v podobe Technicolor Color Enhance technológie.

Lenovo Yoga Tab 3 Plus

Kvalitný obraz je podmienený zvukom, o ktorý sa postará štvorica reproduktorov JBL umiestnených na prednej strane. Kričať vám budú priamo do tváre, čo je určite lepšie, ako keby boli umiestnené na zadnej strane. Hlavne, ak budete tablet používať na podložke, stole a pod.

Lenovo Yoga Tab 3 Plus

Konštrukcia inovovaného tabletu zostala netradičná. Tablet môžete držať, nakloniť, oprieť a dokonca niekde zavesiť. V kĺbe s polohovateľným stojanom si našla miesto 9300 mAh batéria, ktorá sa postará o 18 hodinovú výdrž na jedno nabitie pri plnohodnotnom používaní.

Lenovo Yoga Tab 3 Plus

Qualcomm Snapdragon 652, 3 GB RAM alebo 32 GB úložisko dopĺňa 13 Mpx fotoaparát na zadnej strane, pričom vpredu nájdeme 5 Mpx kameru. 4G LTE konetivita je samozrejmosťou a tabletu neublíži ani striekajúca voda či pár kvapiek dažďa. Konštrukcia je zhotovení z kovu, plastu a na zadnej strane nájdeme prémiovejšiu kožu.

Cena a dostupnosť je pre túto chvíľu neznáma, určite sa ju však v najbližšej dobe dozvieme.