Úvod Zaujímavosti Internet si robí srandu z Galaxy Note7. Najbezpečnejšie používanie je údajne pod...

Internet si robí srandu z Galaxy Note7. Najbezpečnejšie používanie je údajne pod vodou

2

Kauza s horiacimi phabletmi od spoločnosti Samsung nabrala za posledné dni poriadnu rýchlosť. Od dohadov sme sa dopracovali až k oficiálnemu vyjadreniu, oznámeniu výsledkov vyšetrovania a k výmene kusov za nové. Teraz však prichádza na rad internet.

Hi-tech Galaxy Note7 sa postaral o podobný cirkus, aký zažilo aj Apple tesne po predstavení iPhone 6 Plus. Mobilné zariadenia mali krehkú unibody konštrukciu z hliníka, takže stačilo iba trošku nepozornosti a vo vrecku tesných nohavíc mohol nastať neočakávaný ohyb tela, čo bolo potom pri bežnom používaní veľmi dobre vidieť. Vtedy internet reagoval tak isto, ako v týchto dňoch na horiace phablety z dielne juhokórejského giganta.

Niekde sú videá, niekde zase iba fotografie, no ani jednej forme nechýba poriadna dávka humoru. Niektorí ľudia reagovali odporúčaním hasiaceho prístroja, pyrotechnického obleku alebo dokonca tým, aby Note7 používali iba pod vodou, pretože tam je jediné bezpečné miesto. A za zmienku rozhodne stojí aj puzdro v podobe ručného granátu. Áno, Samsung bude v nadchádzajúcich dňoch naozaj obľúbeným terčom podobných posmeškov. Zatiaľ si teda vychutnajte tie prvé.

Funny-Twitter-reactions-to-Samsungs-Galaxy-Note-7-battery-issue (3) Funny-Twitter-reactions-to-Samsungs-Galaxy-Note-7-battery-issue (2) Funny-Twitter-reactions-to-Samsungs-Galaxy-Note-7-battery-issue (1) Funny-Twitter-reactions-to-Samsungs-Galaxy-Note-7-battery-issue