Úvod Smartphony Dohady Očakávaný Huawei Mate 9 dostane duálne Leica fotoaparáty s OIS

Očakávaný Huawei Mate 9 dostane duálne Leica fotoaparáty s OIS

0
Minuloročný Huawei Mate 8

Čínsky gigant Huawei predstaví pred koncom tohto roka svoju novú vlajkovú loď. Minuloročný Mate 8 dostane nástupcu a bude opäť skvelý. 

Teda aspoň čo sa fotoaparátov týka. Smartfóny Huawei P9 a P9 Plus dostali do výbavy stále ešte skôr menej tradičné duálne prevedenie fotoaparátov, ktoré sa pýšia podpisom legendárnej foto spoločnosti Leica. Duálne prevedenie fotoaparátov dostal napríklad aj štýlový Honor 8, čo je vlastne taktiež produkt výrobcu Huawei.

Očakávaný Mate 9 pôjde v rovnakých stopách. Aj v tomto prípade uvidíme dve oči fotoaparátu, z ktorých bude jedno vidieť farebne a druhé monochromaticky. Za ich kvalitu sa opäť zaručí spoločnosť Leica a novinkou by mala byť optická stabilizácia obrazu. O tomto zariadení zatiaľ viac informácií známych nie je, povráva sa však o inovovanej výkonnostnej jednotke alá Kirin 960 a 4 GB alebo až 6 GB kapacite operačnej pamäte RAM.

Huawei Mate 9

Minuloročný Huawei Mate 8 bol predstavený najskôr v domovskej Číne a medzinárodnú premiéru si odbil v novom roku na poduajtí CES 2016. Behom prvého mesiaca si toto zariadenie kúpilo na ázijskom trhu viac ako jeden milión zákazníkov čo bolo patričným úspechom. Predpokladáme, že tohtoročný model Mate 9 na tom bude podobne.