Úvod Výrobcovia HTC Ocean Master, Ocean Note a Ocean Smart. Nové názvy HTC smartfónov?

Ocean Master, Ocean Note a Ocean Smart. Nové názvy HTC smartfónov?

0
Spoločnosť HTC neprestáva bojovať na trhu so smartfónmi, a tak sa možno už v blízkej budúcnosti dočkáme úplne nových zariadení, ktoré snáď prídu aj s úplne novými označeniami.

Svedčí o tom „udanie“, respektíve príspevok na sociálnej sieti Twitter užívateľa LlabTooFeR. Ten už dlhodobo zásobuje verejnosť vo väčšine prípadov presnými informáciami o spoločnosti HTC, ktoré ešte nedostali oficiálny status.

Najnovší príspevok informuje o kódových označeniach nadchádzajúcich HTC smartfónov. Pomenovania Ocean Master, Ocean Note a Ocean Smart naznačujú, že HTC môže chystať prémiový vlajkový model, smartfón s nadrozmerným displejom alebo aj kompaktný smartfón či cenovo dostupnejšiu verziu (vyššej)strednej triedy.

Žiaľ, kódové označenia sú všetko, čo vieme. Skôr, ako o pár mesiacov nové smartfóny neuvidíme, no pomenovanie Ocean nové nie je. Minulý mesiac sme vám priniesli informácie ako aj video, ktoré zobrazovalo dizajnový koncept smartfónu HTC Ocean. Ten zaujal hlavne netradičným ovládaním bez hardvérových tlačidiel.

Aj keď autor videa tvrdil, že nejde o žiadne reálne zariadenie, ale naozaj len o koncept, dnešné informácie predsa len naznačujú, že HTC vo svojich dielňach niečo pripravuje. Pre pripomenutie si môžete spomínaný koncept pozrieť na videu nižšie.