Úvod Dohady HTC Bolt: Zmenšená verzia HTC 10 bez jack konektoru odhalená!

HTC Bolt: Zmenšená verzia HTC 10 bez jack konektoru odhalená!

7
HTC Bolt
Aj keď HTC 10 patrí k jedným z najlepších zariadení v histórií smartfónov, zdá sa, že to stále nestačí na stabilizáciu firmy. Preto sa Taiwanci rozhodli ponúknuť aj menšie a lacnejšie zariadenie, HTC Bolt, ktoré kopíruje dizajn väčšieho bračeka.

O HTC Bolt momentálne skoro nič nevieme. Veľmi známy leaker Evan Blass na svojom Twitteri zdieľal len dizajn zariadenia, ktorý sa od vlajkovej lode veľmi nelíši, a to môže byť veľmi dobre.

Podľa obrázku vieme, že HTC Bolt bude mať rovnako ako HTC 10 na spodku zariadenia konektor USB C. Smutnou správou ale je, že HTC sa rozhodlo nasledovať trend Applu a Motoroly a taktiež do tohto smartfónu neintegrovalo 3,5mm jack konektor.

Na prednej strane si môžeme všimnúť, že predná kamera si vymenila strany a znovu sa stretávame s kvalitným snímačom odtlačkov prstov pod displejom. Bočná hrana potom ponúka výstup na microSD, ale aj nanoSIM kartu.

Na zadnej strane nájdete asi najviac zmien, hoci stále nie sú výrazné. HTC odobralo laserové zameriavanie a dvojicu LED bleskov presunulo na hornú časť, nad pásik, ktorý skrýva antény. Na spodnom pásiku si našiel miesto ďalší mikrofón.

HTC Bolt vs. HTC 10

Aj keď má byť HTC Bolt menším zariadením, neočakávajte žiadneho konkurenta Xperie X Compact alebo dokonca aj iPhone SE. Novinka bude mať pravdepodobne veľkosť displeja ako originálny HTC One z roku 2013. Tu si môžete pozrieť porovnanie s HTC 10:

HTC Bolt vs HTC 10

Na hardvérové špecifikácie si budeme musieť ešte počkať. HTC Bolt bude pravdepodobne predstavený už v októbri, čiže najbližšie týždne sa dozvieme ešte viac.

Ako sa vám pozdáva menšia verzia HTC 10? Kúpili by ste si radšej ju?