Úvod Aplikácie Konzolová a PC hra FIFA 17 aj s aplikáciou pre smartfóny. Potýka...

Konzolová a PC hra FIFA 17 aj s aplikáciou pre smartfóny. Potýka sa však s problémami

0
Každý oddaný hráč vie, že toto obdobie patrí EA Sports a ich skvelej hre FIFA 17. Futbaloví nadšenci sa môžu ponoriť do tohto kultového športu v rámci prepracovanej hry pre konzoly a počítače.

V obchode Google Play, ale aj Apple App Store sa objavila aplikácia FIFA 17 Companion, ktorá je určená hráčom konzolových a PC edícií FIFA 17 (Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 alebo PC). Pre používanie aplikácie FIFA 17 teda musíte byť majiteľom jednej zo spomínaných konzol a danej hry FIFA 2017.

Aplikácia je určená pre zariadenia s OS Android vo verzii 4.1 a vyššej alebo iOS vo verzii 8.2 a vyššej. Vývojári dokonca mysleli aj na Windows smartfóny, ktorých sa týka podpora od verzie 8.1 alebo novšej.

Prostredníctvom aplikácie môžete budovať svoj futbalový tím, riadiť ho, zaoberať sa dôležitými prestupmi alebo inými funkciami hry. Pre skalných hráčov je appka v podstate nutnosťou. Svoju kariéru môžete manažovať odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Stačí z vrecka vytiahnuť smartfón. Aj keď je aplikácia na stiahnutie zadarmo, nájdete v nej množstvo in-app nákupov, za ktoré si môžete napr. zadovážiť herné FIFA peniaze a pod.

fifa 17

Pri pohľade do obchodu Google Play ale jej používatelia nie sú práve nadšení. Množstvo negatívnych hodnotení síce prevyšujú tie päťhviezdičkové, no mnohí hlásia nefunkčnosť aplikácie, problémy s konektivitou či servermi. Dúfame, že sa vývojárom podarí problémy čo najskôr eliminovať. K inak skvelému renomé hernej spoločnosti a k samotnému titulu veľmi neprospievajú.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.gp.fifaultimate“]