Úvod Hry TIP: Herný hit Badland 2 dorazil do obchodu Google Play

TIP: Herný hit Badland 2 dorazil do obchodu Google Play

0

Fínske vývojárske štúdio Frogmind v decembri minulého roka uviedlo pre platformu iOS hru s názvom Badland 2. Ide o pokračovanie úspešnej hry z roku 2013.

Tú si stiahlo viac ako 30 miliónov používateľov, pričom do obchodu Google Play aktuálne dorazil jej nový diel. Nová generácia hry nezostala dlžná nič svojej povesti a opäť je skvelá.

Ide o side-scroller titul, ktorý vyniká skvelým podaním umeleckej grafiky a fyzikálnych vlastností. Zároveň je tak trochu desivá, o čo sa postarali rachotiace ozubené píly alebo rôzne neočakávané a bezcitné nástrahy.

V hre budete vystupovať v úlohe malej čiernej hubovitej príšerky, s ktorou vás čaká cesta temným a záhadným lesom. Riešenie zložitých fyzikálnych hádaniek postupne rozpletie tajomný príbeh. Druhý diel je bohatší o nové prvky. Popasovať sa musíte s tekutinami, plameňometmi, mrazom, magmou alebo spaľujúcim svetlom.

Atmosféru hry skvele dotvára sprievod rôznych zvukov a príznačný soundtrack. Svoju postavičku môžete klonovať, zväčšovať, zmenšovať alebo manipulovať s jej rýchlosťou tak, aby ste mohli prekonať všetky nástrahy.

badaland 2

Kampaň pre jedného hráča s rôznymi výzvami dopĺňa zaujímavejší multiplayer. Turnaje pre viac hráčov sú spojené s celosvetovým rebríčekom, v ktorom si nájde miesto každý víťaz.

Hra Badland 2 je k dispozícii na stiahnutie zadarmo, no obsahuje tiež in-app nákupy v rozpätí od 0,99 € po 9,99 €. Pozrite si sprievodné video pre hru a pokiaľ vás zaujme, zamierte do obchodu Google Play.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frogmind.badland2.cmcm“]