Úvod Aplikácie Zľava v Google Play. Skvelá appka, ktorá náhradí oficiálnu aplikáciu Facebooku

Zľava v Google Play. Skvelá appka, ktorá náhradí oficiálnu aplikáciu Facebooku

0

Nie, že by bola oficiálna a hlavne bezplatná aplikácia sociálnej siete Facebook zlá, no v obchode Google Play môžeme natrafiť aj na jej alternatívne verzie.

Tie pochádzajú z dielní vývojárov tretích strán, pričom sú mnohé z nich veľmi podarené a pýšia sa pozitívnymi hodnoteniami v obchode Google Play.

Jednou takou je aj Swipe for Facebook. Aplikácia je momentálne v 50 % zľave a získať ju môžete za 1,59 €. Ide pritom o prémiovú verziu, ktorá obsahuje viac funkcií. Najskôr si tak môžete vyskúšať jej bezplatnú verziu a ak sa vám osvedčí, presedlať môžete na verziu prémiovú.

V prémiovej verzii sa bude na vás pozerať Material dizajn užívateľského prostredia, lepšie možnosti prispôsobenia a rozloženie prvkov, či dokonca niekoľko vzhľadových tém. Ďalej je k dispozícii filter pre upozornenia a veľmi dôležitý úsporný režim, za ktorý sa vám poďakuje batéria vášho smartfónu. Aplikácia si tiež zapamätá posledné prezerané stránky.

Odkazy do obchodu Google Play ako aj náhľady na používateľské prostredie už môžete vidieť nižšie. Aplikácia si v apríli a v máji 2016 vyslúžila prvenstvo v kategórii nových platených aplikácií.

facebook

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.happening.studios.swipeforfacebookfree“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.happening.studios.swipeforfacebookpro“]