Úvod Zariadenia Smartphony Smartfóny Google Pixel a Pixel XL na čerstvých 360 stupňových rendroch

Smartfóny Google Pixel a Pixel XL na čerstvých 360 stupňových rendroch

1

4. október sa pomaly blíži a v tento deň spoločnosť Google okrem iného predstaví novú dvojicu referenčných smartfónov. S blížiacim sa dátumom predstavenia sa vynára čoraz viac informácií.

Tie najnovšie dopĺňajú čerstvo zverejnené 360 stupňové rendre oboch modelov s označeniami Pixel a Pixel XL. Smartfóny pôsobia na prvý pohľad skôr neutrálne a kým predná strana vyzerá obstojne, so zadnou stranou sa dizajnéri mohli vyhrať viac. Niektorí dokonca nové Pixely označujú ako Google iPhone.

Nech už to bude s dizajnom akokoľvek, primárnym lákadlom je pri nových Pixel smartfónoch čistý Android vo verzii 7.0, resp. 7.1 Nougat, rýchly a stabilný chod, či aktualizácie, ktoré budú dostávať tieto zariadenia ako prvé.

K TÉMEAké veľké budú smartfóny Google Pixel a Pixel XL? Pozrite si grafické porovnanie s konkurenciou

Pripomeňme si, že zariadenia budú bežať pod taktovkou čipsetu Snapdragon 821 spolu so 4 GB operačnou pamäťou a minimálne 32 GB interným úložiskom. Zadný fotoaparát bude mať 12 Mpx a malo by ísť o ten istý snímač, aký dostal do výbavy čerstvo predstavený Xiaomi Mi 5s (foto TU).

Menší z dvojice bude mať 5 palcový displej a akumulátor s kapacitou 2770 mAh, XL variant ponúkne 5,5 palcový zobrazovací panel a 3450 mAh batériu. Nižšie sa už môžete pokochať spomínanými 360 stupňovými náhľadmi na dané smartfóny. Ako sa vám páčia?