Úvod Dohady Google Pixel a Google Pixel XL sa objavili na živých fotkách. Pripravte...

Google Pixel a Google Pixel XL sa objavili na živých fotkách. Pripravte sa na iPhone dizajn

2

Dnes Google oficiálne oznámil predstavenie nástupcov minuloročných Nexusov, ktorý sa po novom budú volať Pixel a Pixel XL. Dátum predstavenia bol naplánovaný na 4. október a dovtedy to okolo týchto 2 zariadení bude ešte veľmi horúce.

Okrem oznámenia sme mali možnosť dnes vidieť aj obidva Pixely vedľa seba na živých a kvalitnejších fotkách.

Pixel a Pixel XL

Z obrázku môžeme vidieť, že skoro celé telo je vyrobené z kovu, na spodku nájdete plastový pásik, ktorý ukrýva antény. Vrchná časť pozostáva z obdĺžnikového útvaru, ktorý je pravdepodobne vyrobený zo skla. V ňom sa nachádza aj snímač odtlačkov prstov. Na pohľad vyzerajú Pixely ako identické, rozdiel je len vo veľkosti.

Pixel a Pixel XL

Na prednej strane si môžeme všimnúť, že dizajn sa trochu podobá na iPhone, resp. HTC One A9. Obe zariadenia určite nebudú mať najlepší pomer displeja k telu, avšak dizajn je celkom pekný, aj keď trochu konzervatívny. Rovnako ako pri zadnej strane, aj predný panel pôsobí ako by ich „jedna mater mala“, dvojičky sa v podstate líšia len veľkosťou. Na obrázku sa môžete ešte zoznámiť aj s uzamykacou obrazovkou Pixel Launchera a štartovacou animáciou.

Chceme však dodať, že stále sa jedná o typický HTC dizajn, podobný spomínanému One A9, zdá sa, že Google chcel, aby sa ich nová vlajková loď podobala na iPhone a zvýšila tak svoje povedomie aj medzi laikmi.

Predstavenie sa blíži a my sa tešíme na ďalšie úniky z najbližších dní/týždňov.

Páči sa vám dizajn nových Pixelov? Myslíte si, že sa podobá na iPhone?