Úvod Zariadenia Nové FOTO Vernee Mars: Šedá farba a podobnosť s iPhone 6S

Nové FOTO Vernee Mars: Šedá farba a podobnosť s iPhone 6S

1

Prezývku iPhone s Androidom si v minulom roku vyslúžil HTC One A9 a svoje by o tomto dizajnovom jazyku mohol hovoriť tiež výrobca Oppo.

Čínsky výrobca Vernee plánuje pred koncom roka predstaviť nový vlajkový model, o ktorom veľa informácií zatiaľ známych nie je. Videli sme len niekoľko fotografií rôznych farebných prevedení jeho konštrukcie a napríklad zmienku o 6 GB kapacite operačnej pamäte RAM.

Nové fotografie sa nesú v podobnom duchu, vidieť ale môžeme ďalší, šedý farebný variant. Zaoblenie hrán, umiestnenie fotoaparátu aj perforovanie v spodnej hrane pri USB typ C konektore pripomína iPhone 6S. Rozdiel je len v segmentoch pre príjem signálu k anténam, ktoré Vernee „potiahol“ okolo vrchnej a spodnej hrany zariadenia.

Vernee Mars bude zrejme reprezentovať kategóriu phabletov. Pri pohľade na snímky nižšie si môžeme všimnúť relatívne veľký rozmer konštrukcie, ktorý je badateľný hlavne pri držaní v ruke. Mnohí čínski výrobcovia už nadrozmerné smartfóny predstavili a Vernee by nemal byť výnimkou.

vernee mars vernee mars vernee mars vernee mars vernee mars vernee mars