Úvod Google Google Pixel FOTO: Ustúpte Nexusy, toto je nový Google Pixel

FOTO: Ustúpte Nexusy, toto je nový Google Pixel

4
Veľká tlačová konferencia Google sa koná už 4. októbra a tak sa nemôžeme čudovať zvýšenému počtu uniknutých fotografií, snímok a iných záberov noviniek, ktoré pripravujú.

Google sa tentokrát naozaj snaží, buduje medzi nami akési napätie. Nedávno dokonca tvrdili, že 4. október 2016 bude pre Android najväčším dňom od čias uvedenia samotného Androidu. A potom neteš sa! Dnes tu pre vás máme nový render, ktorý sa podaril získať serveru VentureBeat. Publikácia potvrdzuje, že Pixel, ako aj jeho väčší súrodenec, Pixel XL naozaj budú odhalené 4. októbra, čo sme predpokladali, no nemali sme to potvrdené.

Na obrázku vyššie môžete vidieť model Pixel, Pixel XL je o niečo väčší. Ide o minimalistický dizajn, s celkom veľkými rámikmi a hardvérovými tlačidlami na pravej strane.

Podľa dostupných informácií sa má toto menšie zariadenie začať predávať za cenu 649 dolárov. To by cenu Pixel zariadení nastavilo podstatne vyššie než v prípade rodiny Nexus. Čo hovoríte na to, ako vyzerá a koľko bude stáť? Bude to pre Google úspech alebo naopak fail roka?