Úvod Výrobcovia Vernee FOTO: Dizajn a konštrukčné detaily Vernee Apollo Lite vs. Meizu Pro 6...

FOTO: Dizajn a konštrukčné detaily Vernee Apollo Lite vs. Meizu Pro 6 a OnePlus 2

0

Vernee Apollo Lite je už dobre známa vlajková loď medzi smartfónmi, ktoré dostali do výbavy desaťjadrový čipset Helio X20. Výrobca v najnovšej správe poukazuje na jeho dizajn.

Vyzdvihuje hlavne jednoliatu konštrukciu tela smartfónu, ktorá je zhotovená zo zliatiny zinku a titánu. Táto zmes podľa výrobcu dobre odoláva korózii z prípadnej vlhkosti alebo dažďa.

Klasický obdĺžnik so zaoblenými rohmi a dvojitým C skosením vznikol presným 30 ° CNC frézovaním. Pre prémiový vzhľad a príjemnú manipuláciu výrobca povrch zariadenia dotvoril eloxovaním a leštením. Z prednej strany nájdeme ochranu v podobe vrstvy Gorilla Glass 3, ktorá sedí ku konštrukcii vďaka mierne zakrivenému 2.D sklu.

Vernee apollo lite

Výrobca dizajn a hlavne konštrukčné detaily porovnal s konkurenčnými zariadeniami OnePlus 2 a Meizu Pro 6, čo môžete vidieť na fotografiách.

vernee_apollo_lite Vernee apollo lite Vernee apollo liteVernee apollo lite

Detailné informácie o Vernee Apollo Lite nájdete na stránke výrobcu alebo e-shope Gearbest.com, kde aktuálne prebieha zľavová kampaň pre tento smartfón. Niekoľko desiatok kusov je možné získať s cenou 190 eur.