Úvod Zariadenia Cubot Manito. Lacný 4G smartfón v obmedzenej várke za zníženú cenu

Cubot Manito. Lacný 4G smartfón v obmedzenej várke za zníženú cenu

0

Pokiaľ hľadáte lacný smartfón, ktorý disponuje 4G konektivitou aj v rámci nášho 800 MHz pásma, vaše požiadavky môže uspokojiť model Cubot Manito.

Internetový predajca GearBest uviedol do ponuky len 300 kusov tohto smartfónu s cenou približne 80 eur, čo je skutočne málo. Limitovaná ponuka bude platiť ešte 12 dní a zákazníkom bude zariadenie expedované na konci mesiaca október.

Cubot Mantigo okrem spomínanej 4G konektivity dostal do výbavy päť palcový HD IPS displej, štvorjadrový procesor MediaTek MTK6737 (1,36 GHz) alebo, v tejto cenovej kategórii nadštandardnú 3 GB kapacitu operačnej pamäte RAM.

cubot manito

16 GB interná pamäť nie je v dnešnej dobe už nič moc, no rozšíriť ju môžete pomocou microSD kariet až o 256 GB. K tomuto slotu musíme pripočítať ďalšie dva, ktoré sú určené pre SIM karty.

Vďaka softvérovej interpolácii sa z 8 Mpx fotoaparátu dajú vytiahnuť 13 Mpx fotografie a to isté platí aj o prednej kamere (SW 5 Mpx). Vďaka nenáročnému čipsetu zvládne 2350 mAh akumulátor bez problémov aj viac ako celodennú prevádzku.

cubot manito
Hrúbka smartfónu

Vzhľadom na výbavu je jasné, že zariadenie nie je určené pre high-end používanie. Za aktuálnu danú cenu ale môžete získať dostatočný sekundárny smartfón a na svoje si tiež môžu prísť nenároční používatelia. Cubot Manito a ďalšie detaily už nájdete na stránke predajcu.

>Zobraziť Cubot Manito<