Úvod Zaujímavosti Pozrite sa, koľko zarobia technologické spoločnosti ako Apple, Google alebo Facebook za...

Pozrite sa, koľko zarobia technologické spoločnosti ako Apple, Google alebo Facebook za jednu sekundu

0

Je vo všeobecnosti známe, že spoločnosti ako Apple, Google, Facebook, Netflix a ďalšie zarábajú obrovské sumy. Ich výročné správy o hospodárení sú vždy zaujímavé.

Zaujímavejšie je ale vidieť, koľko tieto spoločnosti zinkasujú za jednu sekundu a aký čistý zisk im z ich príjmu pripadá. Tieto dáta prehľadne zobrazí web pennystocks.la, na ktorom nájdete všetky popredné technologické spoločnosti a tiež ich služby.

V reálnom čase môžete vidieť, koľko peňazí pribudlo na kontá daných gigantov. Kým ste si prečítali predošlé vety, technologickí lídri zinkasovali stovky a napríklad v prípade Apple tisíce dolárov.

Napriek veľkým príjmom nemusia byť všetky spoločnosti v zisku. Ak budete chvíľku sledovať na danom webe tržby sociálnej siete Twitter zistíte, že vlastne prerába. Naopak, Apple môže byť spokojný s maximálnym čistým ziskom. Sťažovať sa nemôže ani Google, pri ktorom sú navyše zobrazené aj finančné hodnoty pochádzajúce z mobilných a desktopových zariadení. Nechýbajú čísla zo služieb YouTube, Xbox alebo napríklad cloudu Dropbox.

Pokiaľ vás tieto dáta zaujímajú, navštívte web PennyStocks na adrese http://pennystocks.la/battle-of-internet-giants a pozrite sa, koľko peňazí dokážu dané spoločnosti generovať.