Blíži sa nový školský rok, blíži sa návrat do práce, blíži sa cesta späť k stereotypu. Ak ale nechcete, vôbec to tak nemusí byť. Stačí si bežný týždeň či mesiac okoreniť novou „hračkou,“ ktorá vás zabaví na niekoľko týždňov a spríjemní vám to prichádzajúce jesenné počasie.

Do pozornosti by sme vám chceli dať nový Cubot Max. Ako jeho názov napovedá, ide o poriadne veľký phablet s displejom, ktorého veľkosť sa zastavila až na 6-tich palcoch. Ak mám pravdu povedať, najprv som si myslel, že 6 palcov je príliš veľký rozmer, no po skúsenostiach s Nexus 6 môžem čestne povedať, že sa s tým dá žiť a áno, zmestí sa aj do vrecka bežných (mužských) nohavíc.

Zobraziť kompletnú špecifikáciu CUBOT MAX

Zariadenie, ktoré v overenom obchode stojí len 120 EUR, teda zlomok toho, čo iné telefóny ďalej ponúka rozlíšenie displeja 1 280 x 720, takže nič svetoborné, no žiť sa s tým dá úplne v pohode. Určite poteší aj 2.5D krycie sklo, vďaka ktorému budete mať pocit, že sa priam zlieva s konštrukciou. Telefón poháňa 64-bit osemjadrový procesor MediaTek MT6753 s jadrami Cortex-A53 o takte 1.3 GHz.  Nechýbajú mu ani 3 GB operačnej pamäte RAM32 GB úložisko, kam si môžete uložiť všetky fotografie či videá, ktoré natočíte.

cubot-Max

Keď už sme pri tých fotografiách, tie zhotovíte pomocou 8 Mpx zadného fotoaparátu (sw na 13 Mpx), poprípade prednou selfie kamerou (1,3 Mpx, sw na 5 Mpx). Telefónu nechýba ani slot pre microSD kartu, pomocou ktorého môžete pamäť rozšíriť o ďalších 128 GB.

TIP: Skontrolujte aktuálnu cenu CUBOT Max

Vo výbave ďalej nájdete aj GPS, Bluetooth 4.0, dual SIM a viac. Telefón ponúka obmedzenú podporu 4G frekvencií slovenských operátorov. Chýba mu totiž podpora 800 MHz pásma, ktoré používa ako Orange, tak aj Telekom a O2. Podporuje však stále 1800, 2100 aj 2600 MHz pásmo, vďaka čomu nebudete mať problém so 4G napríklad na 4ke. S 3G pripojením nebudete mať už vôbec žiaden problém u všetkých našich operátoroch.

Nakoniec, telefón beží na zatiaľ najmodernejšom Android 6.0 Marshmallow, vďaka čomu budete mať prístup k najnovším funkciám a optimalizáciám. Vďaka 4 100 mAh batérii sa zas nemusíte báť, že vám telefón zhasne po pár hodinách používania. Opäť, nezabúdajme, že sa bavíme o 120-eurovom telefóne. Je priam šialené, čo všetko dokázal Cubot vtesnať do tak nízkej ceny.

Páči sa vám Cubot Max? Váš môže byť za spomínaných 120 EUR, stačí, ak kliknete na odkaz nižšie.

>>> Otvoriť ponuku CUBOT MAX za €120 <<<