Úvod Zaujímavosti VIDEO: Vernee Apollo Lite pod lupou. Takto vyzerajú jeho vnútorné komponenty

VIDEO: Vernee Apollo Lite pod lupou. Takto vyzerajú jeho vnútorné komponenty

1

Väčšina bežných spotrebiteľov pozná smartfóny hlavne z hľadiska funkcionality, používania a dizajnu. Málokto ale vie, ako vyzerajú „vnútornosti“ takého smartfónu.

Do obmedzeného priestoru medzi displejom a zadnou stranou zariadenia musia výrobcovia umiestniť množstvo rôznych komponentov, ktoré sú veľmi malé a majú presne určené svoje miesto. Kvalitu výroby neodráža len kovová konštrukcia alebo prémiové vonkajšie vyhotovenie. Výrobcovia musia dbať hlavne na kvalitu vnútorných komponentov a ich presnú montáž.

Výrobca Vernee sa rozhodol „rozpitvať“ ich asi najobľúbenejší model smartfónu s označením Apollo Lite. V súčasnosti, pri moderných smartfónoch neexistuje veľa rozdielov pri pohľade pod kapotu. Vidieť môžeme miniatúrne vodiče, plošné spoje, kremíkové sady, systém chladenia, sloty pre SIM karty, miniatúrny motorček pre vibrovanie alebo šošovku fotoaparátu, ktorá je veľmi malá. Tak, ako vlastne všetky ostatné komponenty.

Napriek tomu je pohľad do útrob zariadenia zaujímavý a vidieť môžeme uplatnenie vyspelých technológií priamo v praxi. Výrobca Vernee ozrejmil, že každé svoje zariadenie plánuje predstaviť potencionálnym zákazníkom detailne a po všetkých stránkach, aby daní zákazníci vedeli, za čo svoje peniaze dávajú. Tak, ako každý šofér nazrie pod kapotu svojho auta, každý vlastník smartfónu Vernee Apollo Lite môže nazrieť pod kapotu tohto smartfónu aspoň prostredníctvom videa.

Parametre a aktuálnu cenu môžete nájsť napríklad na stránkach predajcu TomTop na adrese: http://bit.ly/2bIJssz, Alebo priamo u výrobcu na http://vernee.cc.