Úvod Výrobcovia Samsung VIDEO: Dotykové pero S Pen a Samsung Galaxy Note7 v akcii

VIDEO: Dotykové pero S Pen a Samsung Galaxy Note7 v akcii

0

Dotykové pero S Pen je charakteristické pre Galaxy Note líniu zariadení a v podstate nemá v segmente smartfónov žiadnu konkurenciu. Jeho citlivosť a funkcie sa tento rok posunuli na novú úroveň.

Samsung chce, aby o novom S Pen-e vedeli skutočne všetci, preto si pripravil tradične kvalitne spracované video, ktoré ukáže jeho základné funkcie. Hneď v úvode si môžme všimnúť jeho používanie aj za mokra.

Skvelé sú poznámky, ktoré môžete písať na uzamknutú a vypnutú obrazovku, priblíženie zobrazovaného obsahu, tvorba .gif animácií alebo prekladanie textu z cudzieho jazyka. Samsung S Pen, resp. jeho hrot vo videu porovnáva s klasickou analógovou ceruzkou. Vo videu však zaujal ešte jeden fakt.

V minulom roku si Galaxy Note5 vyslúžil vlnu kritiky za konštrukčnú nedokonalosť otvoru pre S Pen. Do otvoru bolo možné S Pen zasunúť aj opačnou stranou, čo si následne vyžadovalo servisný zásah a mohlo dôjsť k poškodeniu smartfónu alebo samotného pera. Samsung kritiku počúva a pri novom Galaxy Note7 už S Pen nedokážete do tela zariadenia zasunúť opačnou stranou.