Úvod Smartphony Predstavenie Aster Chevron: Nová línia Vertu smartfónov je lacnejšia, ako býva zvykom

Aster Chevron: Nová línia Vertu smartfónov je lacnejšia, ako býva zvykom

0

Spoločnosť Veru patrí medzi najznámenjších výrobcov luxusných mobilných telefónov a smartfónov. Táto spoločnosť aktuálne predstavila novú líniu zariadení s označením Aster Chevron.

Smartfóny Vertu Aster Chenvron budú jedny z najlacnejších Vertu zariadení, aké kedy boli dostupné. To však neznamená, že budú lacné aj vo všeobecnosti. Cena 3900 € je poriadne veľká, no pri pohľade na iné smartfóny výrobcu s cenami nad 10 000 € ide o citeľný rozdiel.

Smartfóny Vertu Aster Chevron charakterizuje typické dizajnové prevedenie, ktorým je tento výrobca povestný. Zariadenia sú vyhotovené z vysoko kvalitného titánu piatej triedy, na zadnej strane nechýba prekrytie z prémiovej talianskej látky a na výber budete mať čierne, modré a ružové prevedenie.

Aster chevron

Pokiaľ ste už donadávali na cenu, pozrieť sa môžete na špecifikácie. Za danú sumu ale nečakajte žiadne vnútornosti z Galaxy S7 alebo HTC 10. Smartfóny Vertu Aster Chevron disponujú 4,7 palcovým displejom, ktorý je chránený zafírovým sklom, o ich pohon sa stará quad-core procesor Snapdragon 801, nechýba 2 GB operačná pamäť RAM a 64 GB úložisko. Spomenúť musíme 13 Mpx fotoaparát, Android vo verzii 5.1 Lollipop a 2275 mAh batériu, ktorá podporuje aj bezdrôtové nabíjanie.

K TÉMEFOTO: Toto sú najdrahšie smartfóny, aké si môžete v súčasnosti kúpiť

Každý z trojice nových Vertu smartfónov si môžete objednať prostredníctvom oficiálnej stránky výrobcu na: http://vertu.com/sk/aster-chevron-collection

Pre zaujímavosť, spoločnosť Vertu založila legendárna fínska Nokia a doteraz ešte vlastní 10 percentný podiel tejto spoločnosti.