Úvod Zariadenia Vernee pripravuje nový TOP smartfón. Poznáme názov aj niektoré parametre

Vernee pripravuje nový TOP smartfón. Poznáme názov aj niektoré parametre

0

Čínsky výrobca Vernee má v portfóliu zatiaľ tri zariadenia. Prvým je ekonomicky ladený model Thor, druhým u nás menej známy Vernee Apollo a asi najpopulárnejší model Vernee Apollo Lite.

Výrobca tak trochu prekvapil oznámením, že chystá nový smartfón, ktorý bude pravdepodobne opäť odrážať zaujímavý pomer ceny a výbavy. Aj keď zatiaľ nemáme viac informácií, výrobca sa predsa len s nejakými podelil.

Nový model sa bude nazývať Vernee Mars. Jeho vzhľad môžete vidieť na titulnej fotografii. Ide zatiaľ o jedinú dostupnú fotografiu. Vernee Mars bude poháňať nový procesor Helio P20.

Ten bol predstavený na podujatí MWC 2016, charakterizuje ho osem Cortex A53 jadier a je o 20 % výkonnejší, ako predošlý Helio P10. 16 nm technológia výroby sa postarala o 25 % lepšiu energetickú efektívnosť. Výrobca tak znovu siahne o čipsete, ktorý predstavuje kompromis medzi maximálnym výkonom a energetickou náročnosťou.

Vernee Mars

Ešte zaujímavejšie je avizované použitie 6 GB operačnej pamäte RAM. Takouto kapacitou disponuje napríklad OnePlus 3, ktorý je v Európe takmer vypredaný. Pri pohľade na predošlé modely môžeme predpokladať použitie kovového jednoliateho tela, USB typ C alebo snímača odtlačkov prstov.

Vernee mars

Vernee Mars bude predstavený v novembri, pravdepodobne niekedy v jeho začiatkoch. Výrobca by mal stihnúť darčekové obdobie Vianoc, ktoré mu môže zabezpečiť dobré predajné čísla. Uvidíme, aké ďalšie informácie sa budú postupne vynárať na povrch.