Úvod Zariadenia Vernee Apollo Lite v striebornej verzii. Pozrite si VIDEO z rozbaľovania

Vernee Apollo Lite v striebornej verzii. Pozrite si VIDEO z rozbaľovania

0
smartfón
Slastné zliepanie fólie

Vernee Apollo Lite je dobre známy smart kúsok, ktorý ponúka zaujímavý pomer ceny k jeho výbave. Tento model si našiel mnoho spokojných majiteľov aj práve u nás v Európe.

Mnohé média ale aj internetový predajcovia uprednostňovali pri informovaní matnejšie šedé prevedenie tohto smartfónu, ktoré sa subjektívne najviac páči aj nám.

Výrobca má ale v portfóliu aj klasickejšiu strieborno-bielu verziu, ktorú ovenčil pomenovaním „mesačný svit“. Predná strana zariadenia je snehobiela, pričom zadná strana sa nesie v kovovom striebornom štýle, no s menším odleskom ako napríklad v prípade posledných HTC smartfónov. Zachytávanie odtlačkov prstov by teda nemalo byť tak markantné.

Strieborno-biela vs. tmavá verzia
Strieborno-biela vs. tmavá verzia

Výrobca Vernee chce verejnosti priblížiť aj túto verziu, preto si pripravil pekne spracované video z rozbaľovania, v ktorom nechýba slastné odliepanie fólie z displeja.

Vernee Apollo Lite je jeden z mála desaťjadrových smartfónov, ktoré výrobca pripravil pre potreby európskeho trhu. O jeho výkon sa stará procesor Helio X20, pričom už existuje aj jeho nástupca, čipset Helio X25. Ním je vybavená napríklad aj vyššia verzia nedávno predstaveného Xiaomi Redmi Pro. Trend desaťjadrových procesorov nasledoval tiež výrobca Meizu pri jeho zariadení PRO 6.

Vernee Apollo Lite môžete nájsť v ponuke medzinárodných predajcov ako TomTop, Everbuying, Gearbest, Igogo alebo Geekbuying.