Úvod Smartphony Aktualizácie Vernee Apollo Lite dostáva prvú aktualizáciu. Kvalitnejšie fotky, rýchlejšie nabíjanie a viac

Vernee Apollo Lite dostáva prvú aktualizáciu. Kvalitnejšie fotky, rýchlejšie nabíjanie a viac

1

Prví zákazníci obdržali smartfón Vernee Apollo Lite približne pred mesiacom, čomu predchádzalo dlhé obdobie predpredaja. Tí sa na zariadenie určite tešili.

Tešiť sa môžu ďalej, a to na vôbec prvú OTA aktualizáciu, ktorá zariadenie dobehla len krátko po vydaní. Výrobca sa s novým Vernee Apollo Lite zameral hlavne na európskych zákazníkov. Prvá aktualizácia prináša mnohé vylepšenia funkčnosti tohto zariadenia s desať jadrovým procesorom pod kapotou.

V dobe instantných messenger aplikácií sa so smartfónmi netelefonuje tak často ako kedysi s klasickými analógovými telefónmi, no predsa len ide stále o telefóny. Update nevylepšuje len kvalitu hovoru ale aj samotný zvuk reproduktora.

Apollo_lite_OTA

Podstatnejšie vylepšenia nastali v oblasti fotoaparátu. Zadný foto snímač (16 Mpx ISOCELL, Samsung S5K3P3, f/2.0) by mal po aktualizácii zhotoviť ešte krajšie fotografie s vyváženejšími farbami. Optimalizácie sa dočkalo tiež rýchle PDAF automatické zaostrovanie, ako aj duálny LED blesk. Lepšie by tak mali byť aj fotografie snímané v noci a za tmy.

Vernee Apollo Lite dostal do vienka technológiu rýchleho nabíjania nazývanú Pump Express 3.0. Tá má za úlohu doplniť šťavu 3180 mAh batérii čo najrýchlejšie. Po aktualizácii sa zariadenie vďaka optimalizácii procesu nabíjania nabije ešte rýchlejšie. Nepôjde o žiadny markantný skok, ušetrených pár minút ale určite poteší.

Apollo_lite

Výrobca tiež odstránil bližšie nekonkretizované chyby niektorých aplikácií. Rovnako tak bude minulosťou nesprávne zobrazovanie stavu batérie aplikáciami tretích strán, čiže tých, ktoré si stiahnete z obchodu Google Play mimo výrobcu.

Aktualizácia pre Vernee Apollo Lite sa už začala šíriť a postupne dobehne všetkých majiteľov tohto zariadenia. Viac informácií o Vernee Apollo Lite môžete nájsť na oficiálnej stránke výrobcu na http://vernee.cc/vernee-big-time. Za pozornosť stojí 30 dolárový zľavový kupón, ktorý obdržíte na vami zadaný e-mail na stránke výrobcu.

Pokiaľ ste jeden z vlastníkov Vernee Apollo Lite a obdržali ste aktualizáciu, s prvými dojmami v rámci spomínaných vylepšení sa môžete podeliť v diskusii.