Úvod Novinky Aktuálne Predaj smartfónu OnePlus 3 bude dočasne pozastavený. Obmedzenie sa týka aj Slovenska

Predaj smartfónu OnePlus 3 bude dočasne pozastavený. Obmedzenie sa týka aj Slovenska

5
© AndroidPit

Tretia generácia „zabijaka vlajkových lodí“ sa rozhodne vydarila. Menším problémom smartfónu OnePlus 3 boli zo začiatku softvérové nedostatky, no tie výrobca našťastie promptne vyriešil aktualizáciami.

Konkrétne išlo o správu pamäte RAM a v niektorých prípadoch nadmerné vybíjanie batérie. Napriek tomu si zariadenie získalo množstvo svojich zákazníkov, ktorým učaroval výkonný čipset a prémiové konštrukčné vyhotovenie, ktoré sprevádza priaznivá cenovka.

Pokiaľ ste si na OnePlus 3 v blízkej dobe brúsili zuby, pravdepodobne budete musieť ešte počkať. OnePlus 3 bude totižto od 9. augusta do 12. septembra nedostupný. Samozrejme hovoríme o oficiálnom online predajnom mieste na https://oneplus.net/sk. Pre našu krajinu, podobne ako pre mnohé iné, je OnePlus 3 k dispozícii s cenou 399 €.

OnePlus 3

Dôvodom prerušenia predaja je doplnenie skladových zásob. OnePlus 3 sa v Európe veľmi dobre predáva. Skladové zásoby sa rýchlo míňali a v posledných týždňoch mal výrobca problém niektoré zásielky so smartfónom doručiť na čas.

Dočasné obmedzenie predaja sa konkrétne týka týchto krajín: Rakúsko, Belgicko, Bulharsko, Chorvátsko, Cyprus, Česká republika, Estónsko, Francúzsko, Grécko, Maďarsko, Írsko, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Malta, Holandsko, Poľsko, Portugalsko, Rumunsko, Slovinsko, Španielsko a samozrejme Slovensko.