Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy Note7 zaznamenal v domovskej krajine rekordný počet predobjednávok

Samsung Galaxy Note7 zaznamenal v domovskej krajine rekordný počet predobjednávok

3

Samsung Galaxy Note7 sa rozhodne podaril, o čom nesvedčia len pozitívne ovácie technologickej verejnosti, ale najnovšie aj čísla. Nový phablet zaznamenal v domovskej Južnej Kórei rekordný počet predobjednávok. 

Globálny predaj tohto smartfónu začína už 19. augusta na hlavných svetových trhoch, pričom si ho je možné v niektorých krajinách vopred predobjednať. To sa týka aj domácej pôdy, kde si Galaxy Note7 predobjednalo cez 200 000 zákazníkov, a to v priebehu prvých dvoch dní.

Ide tak o dvojnásobný počet predobjednávok oproti smartfónu Samsungu Galaxy S7. Ten ich za dva dni od spustenia predpredaja zaznamenal len niečo okolo 100 000. Samsung Galaxy Note7 stojí v domovskej krajine po prepočte približne 807 eur, no Samsung obyvateľom Južnej Kórei prihodí aj niečo na vyše.

galaxy-note7_screen

K pahbletu môžu zadarmo získať náramok Gear FIt 2, 50 % zľavu na prípadnú výmenu displeja pri poškodení napríklad pádom, alebo darčekové kupóny pre použitie v službe Samsung Pay Mall. Uvidíme, ako sa bude tomuto zariadeniu dariť v našej krajine.