Úvod Udalosti Samsung Galaxy Note7 bude predstavený už zajtra. Pozrite sa kedy, kde a...

Samsung Galaxy Note7 bude predstavený už zajtra. Pozrite sa kedy, kde a ako sledovať živý video prenos

0

Spoločnosť Samsung už zajtra predstaví nového zástupcu Galaxy Note línie s (ne)poradovým číslom sedem. Samsung preskočil šestku z dôvodu zjednotenia high-end modelov po vzore Galaxy S7 / Galaxy S7 Edge.

Primárne pódium predstavenia bude stáť v americkom meste New York. Je jasné, že sa ho nemôže väčšina zúčastniť, Samsung vám ale atmosféru predstavenia prenesie na vaše monitory a displeje smartfónov.

Udalosť začína o 17:00 hod. nášho času a predstavenie bude dostupné aj prostredníctvom 360 stupňového záberu. O tom, kam bude smerovať pohľad teda môžete rozhodovať sami. Túto možnosť by ste si samozrejme najlepšie vychutnali prostredníctvom headsetu pre virtuálnu realitu Gear VR.

galaxy-note-7-titulka

Živý prenos budete môcť sledovať na YouTube, ktorý sprostredkuje oficiálny kanál Samsung Mobile (odkaz TU), alebo priamo na oficiálnej stránke samsung.com (odkaz TU). Nižšie nájdete pár vybraných publikácií, ktoré hovoria o vlastnostiach a očakávaných parametroch nového Samsungu Galaxy Note7.

Ako sme spomínali, event začína už zajtra o 17:00 nášho času a v prípade nových informácií alebo nebodaj komplikácií údaje ešte upresníme a zverejníme.

AKTUÁLNE: Unikli oficiálne obrázky Galaxy Note 7. Poznáme aj finálnu cenu!

Pozrite sa na 360 stupňový render pre Samsung Galaxy Note7 a ďalšie nové info

Objavila sa krátka TV reklama na Samsung Galaxy Note7. Naznačuje niektoré vlastnosti zariadenia

STIAHNITE SI: Pripravte sa na príchod Galaxy Note 7 originálnymi tapetami

Chcete si kúpiť nový telefón? 7 dôvodov, prečo by to mal byť Galaxy Note 7!